dygusalmom97 merkurkedisi_ bak onu aklından çıkar hem birbirlerini severler hem en çok onlar kavga eder allahım bi görsen çanta mı niye aldın o benim kalemim niye dokundun yok efendim benim kıyafetimi giyme 😂 otur izle 😂😅
merkurkedisi_ Ogretmennnnn_____ herkese aynı şeyi yapıyorlar demekki. Ama bunu diyenler genelde oglu da kızı da olanlar kızı olanlar çok şanslısın falan diyorlar genelde 😁
merkurkedisi_ Ezosum çok teşekkürler💐 mide bulantısı vardı ama aşırı mide bulantısı yaşayan arkadasımın oglu olucak oyüzden bu belirtiler işi biraz karıştı😁
BalBadem3 merkurkedisi_ Hayalim 🙏 Bir kızım var , olursa sağlıkla bir kız çocuğu daha istiyoruz. Bizde ailece kız çocuk hastasıyız🙈
Zyvz merkurkedisi_ 3bkiz çocuk annesi ben bende bu kelimeyi duyuyorum sanki erkek olmasa olmicak 3 kızım var iyikide var
Flamingoo Zyvz amin canım amin hayırlı olsunlar sağlıklı sıhhatli olsunlar daha ne isterizki. Rabbim bize sağlıklı evlatlar bağışlamış ötesi varmı kimin haddine kız erkek diye ayırmak.
Olimbonii merkurkedisi_ Bence kiz erkekle alakasi yok onun herkes ister bi erkek bir kiz olmasını mesela iki erkek oluncada olsun bitane daha yaparsin oda inss kiz olur vs diyenlerde var 😂🫣
merkurkedisi_ Olimbonii evet bu posttan sonra daha emin oldum bu konuya😄 erkek cocugu olana da aynısını yapıyolar malesef
Wonderful_mom merkurkedisi_ Benim de 2 kızım var bana da oyle diyorlar.. ama takmiyorum kizlarimi dünyaya degismem 💛