Lkjhgfdsa Selam kızlar ilkbahar yine geldi ve bizim evi karıncalar basmaya başladı zarar da vermek istemiyorum çok iyi hayvanlar ama başka çözüm bulamadım sizin uyguladığınız karıncaları kovan bir çözümünüz var mı
TheBaby Lkjhgfdsa Canım benim evde aynı. Tarçın koy bi kaba ben öyle çözüm buldum kokusunu sevmiyorlat
annesininaski_ Lkjhgfdsa Benim de öyle 1 haftadir dolaniyorlar evim icerisin de 😏 Bende bekleyeyim surada
Eflin06 Lkjhgfdsa benim evdede var mutfak bi kaç defa biter gibi yok oldular bu sefer başka delikten cıktılar fayans aralarından geliyorlar ben sirke limon suyu bi spreyli şişeye koydum geldikleri deliğe sıkıyorum kokusunu sevmeyip gidiyorlar birde kahve bazen bırakıyorum geldikleri deliğe o da iyi geliyor gtmelerine
Lkjhgfdsa Eflin06 TheBaby yorumlarınız için teşekkür ederim ama sorunum benim şurada çıktığı deliği bulamıyorum muhtemelen mutfak dolaplarımın altından çıkıyorlar o yüzden nerden olduğunu bulamıyorum
annesininaski_ TheBaby Genelde mutfaktan fayans aralarin dan çıkıyorlar çünkü duvar diplerin de hep toprak oluyor öyle yapayım . Bu kezde gelip tarcina saldırmasınlar mi 😀
Eflin06 Lkjhgfdsa bi kac tanesini 5_10 dk gözlemleyin elbet yuvasına gideceklerdir o an anlarsınız aslında ben öyle anlamıştım mutfak dolabının içinde delik vardı oraya bile grmişlerdi