Mavisiimm Kızlaaarr lütfen yardım edin Lohusalıpımsa ve soneasında kayınvalidemle ciddi tartışmalar yaşadım 1 aydır da konuşmuyorum ama stresi bana yetti sütüm çok azaldı kesilmek üzere diyebilirim neler yapabilirim tekrar artması için bebeğim daha 3 aylık 😟 streaten sütüm kesildi sütüm yok diye daha da stres oluyorum önerileriniz neler pleasee😶
Ikrabebekk Mavisiimm lutfen mkralini yuksek tut ve kayinvalideni gonder bwnde lohusalikta cok uzuldum bebegim sutten kesildi 3 aylikken suan cok pismanim cok
Gzm-gzm123 Mavisiimm yaaa sadece bebeğini düşün takma konu belki cidden can sıkıcıdır ama sen sadece bebeğini düşün inşallah hemencecik düzelir ben sür arttırıcı solgar brewers yeast kullanıyorum memnunum bilgin olsun belki işine yarar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
SirinEla Ezmiren Anne Çayı ☕ – 500 ml su içine 5 adet tane karabiber 5 karanfil 1 çubuk tarçın 1 parça zencefil atıp kaynatın sonrasında 1 tutam rezene ekleyin 5 dk demlensin ve afiyetle için🥰 Sonra bana dua edin ,🥰 birde ara ara kuru dut kaynatıp için
Mavisiimm Doktorum da doğumdan sonra ilacto yazdı şimdilik çaylarla artırmaya çalışıyorum ama olmuyor sanırım ben de başlıycam ilaçlara