Zeynossunannisi bu sayfadan alış veriş yapmayın arkadaşlar başıma ilk defa böyle bir şey geliyo o kadar üzüldümki
edabolukbasi Zeynossunannisi zaten instagramdan nasıl güvenip alışveriş yapıyorsunuz ki dolancırıcı kaynıyor
pitircik2019 Zeynossunannisi e devlet üzerinden tüketici hakem heyeti başvurunuzu yapın , paranızın iadesini talep edin. Geçmiş olsun 🌼
Ucansupurge Zeynossunannisi Çok geçmiş olsun şikayette bulunun tüketici haklarına cimere artık nereye ediliyorsa. Bu bildiğin dolandiricilik.
elmaliturtam Zeynossunannisi ya hesap zaten ben dolandırıcıyım diye bas bas bağırıyor bir profiline yazmadığı kalmış resimler yorumlar beğeniler takipçi sayısı her şeyi ile belli
Zeynossunannisi Ucansupurge ciddi anlamda dolandırıldim gönderdikleri elbisenin dikişler bile yamuk yumuk
mLyyk Zeynossunannisi 22’den beri her postta çekiliş yazıyor bir de fotoların netten bulunup alındığı çok belli. Beğeniler deseniz maksimum 15 kişi. Keşke biraz kontrol etseydiniz. Şikayetlerinizi yapın mutlaka.
Zeynossunannisi arflby-0 normalde bende hep trendyoldan alışveriş yaparım keşfette gördüm çok beğendim tulumu bi anlık gaflete düştüm iste
Neslihan66 Zeynossunannisi Adamların cevap verme şekilleri bile sahte.. alırsan al almazsan umrumda der gibi.. böyle konuşan insanlar genelde dolandırıcı oluyor bana çok denk geldi .. ama henüz dolandırılmadım..😊 çok geçmiş olsun..🌹
PatronBebek Zeynossunannisi iyide ben dolandırıcıyım diye bağırıyor sayfa kimse alışveriş yapmaz ki burdan
Rozamoms_ Zeynossunannisi size gönderilen aynı elbise gibi başka bir hesap arkadaşıma hondermisti bende ismine bakıp yazayım da ordanda sipariş etmeyin sahtekarlar