iremskn Kızlar merhaba oğlum 8 aylık bu sabah sünnet oldu. Hiç sorun yaşamadık ama doktor 10 gün bardak kapatacaksınız dedi. Ve bir krem verdi saat başı onu sürecekmişiz. Beni biraz bilgilendirir misiniz? Tecrübeli anneler, bardak bana saçma geldi of :(
BirAlparslanAnnesi iremskn geçmiş olsun 🌸 ben giç bardak falan kapatmadım antibitotikli krem vermişti azıcık pipi ucuna sürüyorduk sakın çabuk iyileşsin diye boca etmeyin sünnet derisi yapışma yapar demişti ve elle açmak zorunda kalırız demişti doktorumuz dediği gibi azıcık sürdüm ama ben kantaron yağı ağırlıklı kullandım ve ertesi güne be ağlaması ne acısı hiçbileyi kalmamıştı. 2-3 haftayada pipisi kendi şekline dönmüştü
Omom iremskn aslında saçma değil pipi beze yapışmıyor bardak kapatınca. Yapışınca acır çünkü. Benimki yaşı büyük diye bardağa izin vermedi ama gazlı bez kapatıyordum üstüne
Eminos iremskn karton bardagin dip kismini kesip pipi uzerine kapatin dikkatlice bez baglayin beze pipisi yapismasin diye diyorlar
Bebegimm1 iremskn 10 gün kullanmana gerek yok iyileşmesi o kadar uzun sürmüyor ben 4 gün kullandm verdiği krem antıbiyotikliyse saat başı niye kullan demiş anlamadm sizinki büyükmüş bardak kullanmak istemeyebilir bardak yerinde durmayabilir pipisi daha çok acır onun yerine sünnet kulodu alıp da deyebilirsinz
iremskn BirAlparslanAnnesi doktor bardak verince ben karşı gelemedim sürtme yapar kanar falan dedi :(
BirAlparslanAnnesi iremskn kesinlikle öyle bi durum yaşamadık biz. Saf vazelin almıştım aünnet yerinin yani pipi ucunun beze denk geldiği yere vazelini sürüyordum ve teması olmuyordu bezle(beze sürüyordum vazelini)
Omom iremskn e aynı bardak saatlerce tutulursa tabi enfeksiyon yapar. Her bezde onu da değiştireceksiniz
Nazlica Benim bebeğimde 7 aylık bu ayın sonlarında sünneti olcak bardak kapatmayı düşündüm çünkü sürekli dönüyor beze çok sürterse canı yanar gibi düşünüyorum çok büyük endişelerim var ameliyat sırasında çok ağlayacağı için. İyileşme süresi de uzun sürmez umarım
ayseismailefe 10 aylık bebeğim 1 hafta önce sünnet oldu sadece ilk cişinde ağladı birazda lokal anestezi etkisi geçince ağladı öyle büyütülecek bişey değil hiç krem kullanmadik doğal akışında iyileşiyor zaten oyalamak için yeni oyuncaklar alabilirsiniz :)