Ela07 ebrualp geçer büyük ihtimalle canım gecede ateşi olabilir bizim olmuştu akşama kadar hiçbir şey yoktu sonra akşam birden bire çıktı ama çok çıkmaz merak etme
OzlemAlisa ebrualp bizim atesimiz olmamisti ama huzursuz olmuştu, yatarken bi cay kaşığı calpol vermiştim inliodu cunku, geceyi rahat gecirdik
Mervelll Bizde hafta olacağız gece ateşlenince ne yapıcam😩 ilk Bebeğim ateşlenirse çok telaşlanırım ne yapmam gerek calpol bi çay kaşığı mı vericez
Elif2019 Bizde dün olduk felaket huysuzdu atesi olmadı bugün keyfi yerindeydi bir gün sürdü huysuzlugu
balonjoje Biz de üç gün önce olduk çok huysuzdu tüm gün ağladı doktoru calpol vermemi söyledi öyle rahatladı yavrum
Kereminnannesiii Yaa bizimde 7 kasımda 2. Ay aşısı cok korkuyorum kıyamıyorum 3 tane vuracakları icin icim icimi yiyor bi yanım vurdurmasam mi ki diyor diger yanım bebeginin sağlığı iyiliği için diyor aglamasina dayanamıyorum yaa napcam böyle bilmem 🤦♀️🤦♀️
otose_san ebrualp bizde aşının yapıldığı gün huzursuzluk olmuştu, şükür ateşlenmedi kızım, belli aralıklarla yine de ateşini takip edin
Gfya_58 Bizde iki gun once olduk asiyi cok huysuz ateside oldu calpol verdim bide yesil renkte kaka yapti sizdede oldu mu