Seyda1414 Merhaba 3ay 5 günlük bebeğim 5 dk bile zor kalıyor memede süt olmasına rağmen altı temiz burnu açık gazı olduğunu da zannetmiyorum sizce neden olabilir lütfen böyle bir durumu yaşayan yazabilir mi? Kilo verecek diye çok korkuyorum 😭😭
pasaklisinkukuli Seyda1414 5 dk emiyor aylardır böyle doktora sordum iki farklı doktor doyuyordur her bebek meme de keyif yapmayı sevmez dediler
Bssraa2 Seyda1414 bana geçen doktorum sessiz ve loş ortamda emzir en çok meme reddi 3.ayda görüyoruz çevreye ilgisi artıyor emme süresi de kısalıyor demişti o yüzden sessiz ve loş ortamda emzirmeyi deneyin
Seyda1414 pasaklisinkukuli hiç böyle değildi ama doymasa ağlar değil mi sütüm yetiyodur belki dicemde ben meme+mama olarak besledim hep bilmiyorum kafam vallahi çok karışık teşekkür ederim yorumunuz için🤲🏻🥰
Lalalac 20 günlükten beri 5 dk emiyor ilk ay 1400 almış. Haftaya ikinci kontrol var yeni 2 aylık olcak. Bakalım bu sefer ne olmuş:)benimki de memede kalmayı sevmiyor sanırım:) sütüm tazyikli erken doyuyo olabilir
Sena_mom_bz Benim bebeğimde öyleydi kilo alımı yavaşladı 3.ay kontrolünde 450 gr almıştı mamaya başladık doğdudpundam beri max 5 dk emiyor sonra sütümün olmadığını anladım ama senin sütün varmış doyuyor demekki
Hemsirebianneeee Merhabalar eğer altını açtığınızda bezinde çişi varsa merak etmeyin bebeğiniz aç kalmıyordur. Günde 4-5 defa dolu bez alıyorsanız endişelenmeyin🌸