HtckSym Emzik konusunda diş yapısını falan bozduğu için verilmemeli diyorlar. Sizler nasıl yaptınız annelerim, vermeli mi vermemeli mi?
Bssraa2 HtckSym bn vermedim çocuk doktoru da iyi yapmışsın iyi ki vermemişsin dedi bazı doktorlar öneriyor bazıları önermiyor :)
Aybers HtckSym o kadar vermeye çalıştım asla tutmadı 2 ay 22 günlüğüz bir sürü denedim ama yok bence tutuyosa ver dışarı çıktığında yada gece uykuya dalmasında çok işe yarıyor bildiğin kurtarıcı ben maalesef başaramadım
Aybers HtckSym birde doktorum emzik verebilirsin diye kendi dedi ama ona rağmen yok doğduğu zaman hemsireyi dinleyip vermediğime çok pişmanım
sgok HtckSym 4.aydan sonra tuttu benim oglum açıkçası rahatlık sagladı bana dişleri henüz cıkmadı dişleri cıktıktan sonra vermeyi düsünmüyorum 7ay 7günlük
Sena_mom_bz Aybers denemekten yılma philips aventi zorladım ben 15 gün sürdü attı verdim attı koydum ağzına sürekli çabaladım başardım şimdi uyurken rahat uykuya geçiyor
HtckSym Aybers evet tutuyor, emzirdikten sonra bazen uyumadigi oluyor veya hemen uyanıyor bende versem mi vermesem mi kararsız kaldım ama dediğiniz çok mantıklı, heran olmasa da bu şekilde verilebilir
Sena_mom_bz Ben verdim çünkü sürekli memede kalmak istiyordu benle temas kurmak için kusmaları çok artmıştı emziğe geçince kusma bitti uykuda emiyor sadece normalde emmiyor uyku arkadaşı gibi oldu
HtckSym Sena_mom_bz evet kusma olayı bende de oluyor. Sanırım bende uykuya dalma esnasında vereceğim. Bir de çok zorda kalınca veriyorum yemek yaparken falan agladığında
HtckSym Aybers avent in kinin bebekler tarafindan tutulma orani %90 mış. Ben hiçbirini denemeden direk onu verdim tuttu. Lacivertli ve yeşilli olan 2li emziği kullanıyorum.
Aybers Sena_mom_bz yılmadım hala deniyorum ama artık çığlık çığlığa ağlamaya başladık daha dudağına değdiği an başlıyor yırtınmaya 😁
Alparslan616161 HtckSym verilmeli bence mama hazırlarken uykuya geçişte çok işe yarıyor Bn uykuya geçişte veriyrm onun dışında vermiyrm
Melis1706 HtckSym ben 5 yasina kadar emzik emmisim dislerimde hie bir sorun yok hepsi dumduz valla benim.bebegim sadece uyurken alio oda mama bitince biberonu cekip hemen agzina veriorim sonra atio
MelikeElifDuru HtckSym ben vermek istemiyordum annemle ablam ver dedi diye verdim çok pişmanım. Sadece uyurken alıyor ama emziği düştüğü zaman uyanıyor. Uykuya emziksiz geçmiyor. Hastalandığı zaman zaten zor nefes alıyordu bir de emzik derdine düşmüştü yavrum inanılmaz pişmanım. Ağlamasın diye bırakamıyorum da
Aybers HtckSym benim bebek biraz tombik doğdu hala tombik süt yada mama gelmeyince direk atıyor boş istemiyor 😇😁