Eminekaranelisa Kizlar bebegim 2 aylık asi olcak hemsire gelmeden agri kesici vermemi soyledi kac olcek vercem cok huzursuz olcak dedi
edabolukbasi Eminekaranelisa aşıdan önce bişey vermeyin etkisini azaltıyor benim oğlumun olmadı ateşi sadece uykusu çok oldu birde huysuzdu
Minikkussum Eminekaranelisa ben vermedim asi olduktan sonra eve geldiğimde bir çay kaşığı verdim oda yarım yamalak sonradanda gerek kalmadı çok şükür ateşi de çıkmadı her çocuk bir değil ama genede siz bilirsiniz
starwomen Eminekaranelisa Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama aşıdan önce ağrı kesici vermeyin. Bize de demişti ebemiz. Ben doktora sorduğumda sakın dedi. Bize hiç bir aşı ateş yapmadı sadece huzursuzluk oldu o da çok normal. Ben hiç aşıdan sonda şurup vermedim
Lalalac Vermeyin boşuna belki de ateşi çıkmayacak benim kızımın çıkmamıştı herhangi bir ateş görürseniz verirsiniz önceden vermenin yanlış olduğunu söylüyorlar
Aybers Eminekaranelisa valla ben verdim gitmeden önce mışıl mışıl da uyudu sonrasında hiç problemde yaşamadım