gulce97 Oğlum 2 buçuk aylık emzik alıştırmaya çalışıyorum ilk başlarda kolik bir bebek olduğu için veremedim emziği sürekli ayağımda sallanmak istedi.Emziğe nasıl alıştırırım , alışır mı? 😊
nazlimom_ gulce97 uykuya geçişte alıştırmıştım bende 2 aylıkken bibs kauçuk tutmuştu şimdi 1 yaşında hala uykusunda emiyor
beybimomm gulce97 benim annem şerbetli suyun içine koya koyaa aliştirmiśti ama tabi ben istemiyordum oda bu olmazsa çok zorlanirsin demişti Geçen ebe de biraktir dedi bilmiyorum uykuya geçiş için iyi aslında bide dişarda falan
gulce97 beybimomm emzik emen bebek daha derin uyuyor aslında bende calpole bandırıyorum tadı gidince bırakıyor alışsın çok isityorum alıştıysa bıraktırma ben can çekişiyorum alıştırmak için 😀
beybimomm gulce97 valla hemde çok kötü alışmış 😂 annemdee öyle diyor bende bilmiyorum çene yapısıni bozyor diyorlar ya ondan
beybimomm gulce97 ilk denediğinde sürekli şerbete koyup ağzına veriyordu tadı geçince atıyordu tekrar yine suya koyup veriyodu böyle böyle 4 gün yada 1 haftada alıştı