2cocuk_1anne_ Kızlar bu iki böcek aynı değil dimi bilgi verir misiniz 2 numara gümüş böceği mi 2 numaranın üstüne böcek ilacı sıktım sanırım öldü
Ogullarinaasikanne 2cocuk_1anne_ 2 si farkli 2 numaraya bizim burda duvar bocegi derler hizli hareket eder betonlarin aralarindan cikar hemen olurler. Ama 1 farkli bir tur
Sekeroglannn 2cocuk_1anne_ Birincinin adını bilmiyorum ama ikincinin adı gümüşçün internetten bakabilirsiniz. Kumaş yemeyi çok sever yatak yorgan ve kıyafetlerinizden uzak tutun yoksa delik deşik ediyor
2cocuk_1anne_ MaviAsel 1 numarayı tuvalette gördüm 2 ise kullanmadığımız oda var orda ve 6 kere felan gördük 2 numarayı sanırım güöül böceği
2cocuk_1anne_ Ogullarinaasikanne aslında ilaçladım her yeri yenş çıkmıyor 2 numara ama bugün yine gördüm pis şeyleri
2cocuk_1anne_ Lolik bende tuvalette gördüm bir sefer her yerim kaşınıyor yaa çözümü yok sanırım bir sürü böcekte etkili olan ilaç sıktım üstüne ölmedi su döktüm bir süreliğine suyun içinde kaldı yine ölmedi tuvaletin deliğinden gönderdim su dökerek
Lolik 2cocuk_1anne_ ben tuvalet kağıdıyla üstüne basıyorum ölene kadaaar😂 çamaşır suyuyla temizleyince bi süre gelmiyorlar sonra yine çıkıyorlar 😵💫
2cocuk_1anne_ Lolik bu 2 numara içerde ölü olarak bekliyor nasıl alıcam tuvalete atıcam bilmiyorum kii Üstüne ilaç sıktım öldü ama alamıyorum korkuyom 😂 Sürekli temizlemek lazım aslında Çamaşır suyuyla evi Haftada bir siliyor dum ama bu sefer daha fazla silmeye başlıcam tuvaleti banyoyu da
Kbrbisi28 Biizim burda 1 numaraya kulaga kacan derler nemli ortamda cok olur bilhassa banyo tuvalet gibi ortamlarda cok olur
2cocuk_1anne_ Kbrbisi28 evet tuvalette gördüm bende onu ama aylardır evimde böcek yoktu 7 ay oldu taşınalı bu eve bir anda neden 2 tür böcek çıkar ki anlamadım
Lalalac Aslında ikisi de nem böceği sadece türleri farklı ikisinide farklı evlerimde deneyimledim kolay kolay gitmiyorlar hele gümüş böceği ne yaparsan yap gitmiyor
2cocuk_1anne_ Lalalac 2 numara gümüş böceği dimi Şuan çok az çıkıyor gece kalkıp ev dolaşıyorum gece daha çok çıkıyor muş diye ama hiç yok
alpsmother_ O ilk olan nem böceği Allah onun cezasını versin benim evimde var ne yaparsan yap bitmiyor gitmiyor büyün apartmanda var komşularıma sormuştum sadece biz de mi sorun diye artık yer etmişler özellikle de banyo ve lavabo da çıkıyor
2cocuk_1anne_ alpsmother_ yani 2 numarayı diyorsun gümüş böceği diyorlar herkesin başında varmış o Benin de evime taşınalı 7 ay oldu bir anda çıkmaya başladı içim sıkıldı yine yazınızı okuyunca eşime dedim bu çoğalır her taraftan çıkmaya başlayınca ya taşınırız ya ben kaçarım memlekete dedim Bir tane etkili ilaç var onu sıkıcam eve bugün inşallah sizde bir şekilde kurtulursunuz bu pis şeylerden
alpsmother_ 2cocuk_1anne_ ben 2 senedir evdeyim yani eve geldiğim ilk günden beri görüyordum temizliği de seven bir insanım ama insan diyor ben de mi sorun var sonra komşularıma sordum onlarda da varmış evlerinde nemli yerlerde olurmuş neler neler denedim ben bitmedi valla hele yazın daha da çıkıyorlar sadece kısa süreli kayboluyorlar ilaçlarla