Atlas-Han Ya tam birşey okuyorum zırt reklam.. tam yorum yapcam zırt reklam bu yüzden soğudum vallahi açmıyorum hiç uygulamayı. Zaten faydasını göremiyorum ki reklam yüzünden .. buna bı çare bulun lütfen yetkili kişiler
starwomen Atlas-Han Bana da illallah geldi. Bir ara yine böyle artmıştı ama düzelmişti. Şimdi geri başladı
Burcueliz Atlas-Han malesef uygulama ücretsiz olduğu için çok reklam koyuyorlar , reklamsız istiyorsak muhtemelen ücretliyi kabul etmemiz gerekiyordur . Ben sinirimden kapatıp tekrar açıyorum uygulamayı . Reklamın bitmesini beklemiyorum 😅
AA201207 Atlas-Han Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine gönderebilirsiniz 🌸
Yagmursonrasitoprakkokusu Atlas-Han ekran görüntüsü alıp gönderin diyorlar ben aldım gönderdim bir hafta falan iyiydi ama şimdi gene aynı hiçbir şey değişmedi. En iyisi uygulamaya Googleden girmek. Tepem atınca öyle yapıyorum artık 😂😂
Atlas-Han Bebeğim küçük hmn bı girip birşey sorayım,birşeye bakayım diyorum ama o da reklam ile geçiyor
Ruzgarmommy Ayy evet evett bana da bugün çok fazla oldu daha önceden biraz düzelmişti şimdi tekrar başladı aşırı sinir oluyorum şu an bunu yazarken bile reklam geldi