Adenha Arkadaşlar bakar mısınız Bebeğim 3 aylık 14 Mart da ilki aylıkken kilosu 5800 dü bugün tartıldı 6400 kilosu yeterli mi kız bebek
Ruveydaa Adenha yeterli canım, benimki 3 aylık 5,600 hemde erkek bebek 😞 Emiyor ama kilo almıyor, süt var ama niye böyle anlamadım bende.
Bssraa2 Ruveydaa sütün kalitesini artırmayı deneyin bol protein özelikle ciğer kalitesini arttırırmış her gün et tavuk yemekten gına geldi bnada ama mecbur yiyorum kilo alsın sütüm kaliteli olsun diye:)
Adenha Ruveydaa benim ilk doğduğunda çok emiyordu şimdi hasta gibi o nedenle daha az emiyor benimde sütüm yağlı değil ama doktor her annenin sütü bebeğinin ihtiyacı kadardır diyo
Olimbonii Adenha Gayet yeterli oglum 3 aylikken 6500 du sonra zaten kilo almasi yavaşlicak her ay yesede az az gramlar alacak 6 aylik 7.600 du oglum bakalim 7.ayinda kac gramcik alacak 😂🫣
Ause-32 Benimde kız bebek 12 gün önce 4 aylık aşısına gittik 7kilo 100 gramdı aylık 600 700 gram alıyor normal kabul ediliyor
Adenha Bssraa2 ben ciğer ve et tüketemiyorum sadece tavuk ve kıyma şeklinde giyebiliyorum ve sürekli bunları yiyorum gerçekten
Minikkussum Adenha gayet güzel benim kız 3 -4 ay arası 300 falan almış zaten hasta olduk sonra yani sizinki çok güzel mamami ane sutumu aliyo
Bssraa2 Adenha gaz yapar diye bnde bakla ve çoğu sebzeyi yiyemiyorum hep tavuk et kıyma 3 aydır bende bu şekilde yiyorum. :)
Oyku-ala0202 Kızım 2 ay 5 günlük . Bugün karma aşıları için ana sağlığa giitk nasıl ağlamaktır anlatamam 🥺 5.600 gram. Meme ve mama ile besleniyor 60 cm boyu. Gayet iyi dediler 🧿♥️