anneyimben25 Kızlar bebeklerinize pankeki nasıl yapıyorsunuz kabartma tuzumu kullanıyorsunuz yoksa karbonatmı?
Ogulluana anneyimben25 kabartici kullanmiyorum bence gerekte yok bebek kabarıp kabarmasidigina pek bakmıyor 😀
35lavanta anneyimben25 1 yumırta sarısı Yarım muz bazen elma suyu konsantresi 1yk yoğurt (kendi mayaladığım öncelik) Biraz zeytinyağı Cevizde rendeliyorum içine 2-2.5 yk un Çay kaşığının ucuyla karbonat Deneyin çok lezzetli yumyşacık oluyor🌸
teachermom07 Bende farklı bi soru sormak istiyorum . Dişleri olmayan bebeklerinize pankek nasıl yediriyorsunuz
35lavanta teachermom07 ben eline veriyordum o kemiriyordu arada küçük lokmalar koparıp ben yediriyordum çok rahat yiyoarlar damakları çok kuvvetli merak etmeyin 🤗
Aslicamm teachermom07 damaklari çok güçlü hem koparıp hep cigneyebiliyolar benim oğlum yaşına bi hafta kala dis çıkardı ama ben 7-7.5 ay gibi pankek vermeye başlamıştım
Ogulluana teachermom07 yumuşak gıdaları tuketebilirler eline verin çekinmeyin damaklar sandiginizdan da güçlü
anneyimben25 teachermom07 8tane dişimiz var 11 aylığız ama pankek yemeye başladığında henüz 2dişi vardı damağıyla ezip az az yiyordu
Ruzgarmommy teachermom07 hiç korkmayın onlar daha akıllı böyle tutamadıkları zaman zaten kendileri atıyorlar
Ruzgarmommy anneyimben25 1 yumurta sarısı Yarım muz 2 tatlı kaşığı yulaf unu Yarım tatlı kaşığı lor (ben kendim yaptığımı kullanıyorum) 2 tatlı kaşığı su Hepsini karıştır pankek tavasına dök bitti bundan üç dört tane çıkıyor oğlum bayılarak yiyor 8 Aylık bu arada
starwomen teachermom07 Damakları o kadar güçlü ki çok rahat yiyorlar. Ben 7. Aydan beri veriyorum dişi varmış gibi çiğneme yapıyordu 😄
Ruzgarmommy teachermom07 onların damakları çok çok güçlü o yüzden korkmayın ben 7. Aydan itibaren verdim bayılarak yedi o zaman iki tane dişi vardı ama dişten önce de eline birseyler verdiğimde yiyordu ayrıca pütürlü yediği zaman oğürürler bundan da korkmayın onların ogurmesi de bizden daha gelişmiş durumda üç dört saniye bekleyin geçmezse drek müdahale edin zaten müdahale edilecek ani siz gözlemleyerek daha iyi anlarsınız
starwomen anneyimben25 1 yumurta sarısı 3 kaşık sulu yoğurt 2-3 kaşık tam buğday unu (un miktarını kıvama göre ayarlıyorum) 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü 1 çimdik karbonat Bazen minik muz ekliyorum bazen eklemiyorum.
nazlimom_ anneyimben25 ikisinidw kullanmıyorum, keçiboynuzu unu , tarhanalı , elmalı , havuçlu, ruşeymli yapıyorum cok seviyor