tatlismelegim Sena_mom_bz evet bilmem mi ben de öyle uykuya çok düşkünüm yemek verme uyku ver o derece🥹
tatlismelegim Poly-ana benim annem ve kayınvalidem çalışıyor maalesef canım yoksa çok iyi olurdu gerçekten
DMHD tatlismelegim babanın kokusu ile korkmaz derler bana büyüklerim öyle demişti 2 kızımda da öyle yaptım
Menis123 tatlismelegim daha çok küçük aynı durumları bi çok anne yaşadı canım yardım eden varsa biraz baksınlar dinlen sende
Hfzhnfcls tatlismelegim benimde bebeğim öyleydi erkek bebek şuan 40 günlük olduk megersem idrar yolu enfeksiyonu olmuş ondanmış ağlamaları öle bole ağlama değil yemek yiyememe wc gidemem zor 7 tane igne verdiler yavruma içim gidiyor ama yapacak bir şey yok sizde bir doktora getirin isterseniz
tatlismelegim Hfzhnfcls benimkininde genital bölgesi mantar olmuş biliyor musunuz ilaç başladık şimdi bi tık daha iyi
endoplazmikretikulumiste tatlismelegim bizimki 25 aylık halen uyurken kucakta sallayarak uyuyor enaz 35 dk saklıyorum kucakta ayakta gezerek . 14 kg belim bacaklarım pert . Kucağa alışınca da böyle oluyor ama sizinki çok ufak hep kucak ister normal yani
Emireymen23 tatlismelegim Benim de oğlum aynı şekilde bugün acı elma yağı ile göbek cevresine ve ayaklarının altına masaj yaptık çok faydasını gördük 10 dk uyumayan bebeğim uyudu siz de deneyin isterseniz
PoMomyy tatlismelegim kundak yapın . Durmuyor demeyin yapmaktan vazgeçmeyin o güven o çocuğa yetiyor bide beyaz gürültü açın
Gizcegiz Poly-ana emziği bir çok kez reddetti ne zaman elini ağzına götürse hep emziği verdim o yüzden artık alıştı tabi yine istemediği zamanlarda oluyor ama en büyük kurtarıcım oldu bu sayede ben de bir kaç saat uyuyabiliyorum
Melson21 tatlismelegim Bebegi yan yatirmayi dene arkasina battaniye ile rulo yap o ruloyu koy oraya yaslansin. O donemler bebegim anca oyle duruyordu asiri gazliydi Bir de kiyamam kart oyuncak felan koymussun 🤣 bebis seni zor goruyor onu ne anlasin ❤️😅