Momlady Merhaba kızlar 1 aylık bebegim 1.5 saat aralığıyla 90cc süt içerdi 2 gündür 30-40-50 cc civarı içiyor ateş vb bir durum yok ne oldu anlamadım normal bi durum mu onu da bilmiyorum 1 -2 gün daha devam ederse doktora götürmeyi düşünüyorum bu durumu yaşayan var mı
-Senaninannesi- Momlady kakasını yapmadiysa onu rahatsız eder yaptırmaya çalışın karşı sis mi deilmi kontrol edin bise yoksa sutunuzun tadi değişmiş olabilir yediklerinizden
Mervex123- Momlady benim bebeğimde 40.güne kadar 90-120 cc arası içerdi 40. Günden sonra 60 cc düştü fakat kilo alımı değişmedi 1 kg ye yakın alıyor doktorumuz büyüdüğü için doymayı biliyor artık dedi ondan içmiyor 40.güne kadar doymayı bilmediği için içiyor 🥹🥰 şuan 3 aylık 100cc içiyor arada 90 80 cc 🥰
Poly-ana Momlady Gazı olabilir mi canım gaz sancısı olan bebekler emmekte zorlanıyor iştahı düşebiliyor
Zll90 Benmki de 40 günlük 3-4 saatte bir mama 50cc içiyor ve doyuyor nasıl sizinki bu kadar içiyor , birazda emziriyorum ama az geliyor ,
Momlady Zll90 her bebegin gelişimi farklıdır kiminkide 120cc içiyor. Benim bahsettigim normalde içtiğinin altına düşmüş olması.
Momlady Mervex123- aaa çokk teşekkür ederim 🙏 bizde aynı anda hem yedigi miktar düştü hemde uyku süresi uzadı demek ki bunları yeni güncellemelerimiz oldu
Mervex123- Momlady rica ederim canım bebişler büyükçe annelerini zorlamaya devam ediyorlar benimkisindede gündüz uykuları azaldı süreleri
Mervex123- Melmus gecede kalkıyorum ama kızım rüya beslenmesi yapıyor gözleri kapalı yiyiyor en az 6 kez genellikle 8 kez besleniyor sizİnki nasıl
Melmus Mervex123- bizde 3 aylik 7 kere besliyorum 90 cc iciyor gecede 1 de ve 5 de uyku arasi yediriyorum hic ellemesemmj diorum ama bu seferde az icmis olur
Mervex123- Melmus arada ellemiyorum doktorumuz 5 saate kadar uyandırma dedi 35 haftalık doğduğu için biraz kilosu düşük pazartesi kontrole gidicem en son 4750 10 gün önce sizin ki kaç kg