Sennurrr İki gündür hastaydım grip oldum sandım ateşim çıkınca doktora gittik kovid pozitif çıktım. Moralim çok bozuk duyduğumdan beri ağlıyorum bebeğim daha 6 aylık ona da bulaştırmışım. Başına gelen var mı? Nasıl geçti?
Eminecak Sennurrr 40 günlükken kovid olduk bebegimle maalesef. Size de cok geçmiş olsun. Kendiniz parola bebeğiniz de calpol veya fitilden başka bir sey kullanamiyor zaten.
Papatya14 Sennurrr bolca sarımsak soğan yiyin turşu suyu için zencefil ve bal karistirin macun gibi yiyin zencefil rendeleyin baal ile karsitirin ben çok faydasını gördüm onun meyve tüketin nolcak su için geçmiş olsun
[silindi] Sennurrr biz de geçen ay olduk bebim 6 aylıktı. Benden daha iyi atlattı. Emzir bol bol çünkü sütten antikor geçiyor bebitoya. Çok geçmiş olsun
Ayselirem1 Korkmayın onlar bizden daha güçlü maske takın çift emzirin bol bol emiyorsa çok geçmiş olsun
LadyNiss @Sennurrr çok geçmiş olsun ama endişe etmeyin benim bebeğim 4 aylıkken covid oldu ve 3 hafta önce 11 aylıkken tekrar oldu çok şükür kolay atlattı, demem o ki bebislerimiz daha kolay atlatıyor 🙏
Sennurrr LadyNiss çok korktum suçluluk duygusu hissediyorum bebeğimi koruyamadım. Peki ne kadar sürdü iyileşmeniz ateşi de çıkıyor
Sennurrr [silindi] ne kadar sürdü iyileşmeniz boğazıda kızarmış ateşi galan çıktı siz nasıl geçirdiniz
[silindi] Sennurrr kızım bir gece ateşlendi o kadar. İlaç da kullanmadık. Nebülizatörle soğuk buhar verdik ona. Ben iki kez serum taktırdım ateşim düşmedi birkaç gün. Antibiyotik kullanamadım. Kızımla ikimiz ilaçsız,eşim ilaçla. Bol bol emzirin emiyorsa
Sennurrr [silindi] bende parol içiyorum dün akşam serum takıldı bebeğime de calpol verdim gece rahat uyusun diye verdim. Evet sık sık emzirmeye çalışıyorum keyfi hiç yok
Busenurportakall Sennurrr etkileri nelerdir acaba bende iki gündür grip olacak gibiyim 26 günlük bebeğim var üşüme geliyor terliyorum ve başım çok ağrıyor 🥹
Sennurrr Busenurportakall banada üşüme ve terlemeyle geldi eklem kas ağrılarınız da var mı? Ateşinizi kontrol edin bebeğe de bakın
Busenurportakall Sennurrr ateşimiz yok sezeryan olduğum için sadece belim ağrıyor harici sadece üşüme ve terleme var
SCerenY Sennurrr benim bebeğim 2 aylıkken covid olduk hep birlikte. En iyi bebeğim geçirdi valla onlar çok dayanıklı merak etmeyin. Bir kere ateşi çıktı onda da calpol verdim hemen düştü. Eğer emziriyorsanız maskeyle havalandırdığınız bir odada emzirebilirsiniz sütünüz antikor görevi görüyor. Umarım siz de hafif geçirirsiniz çok geçmiş olsun 🙏🏻
SCerenY Sennurrr ah kıyamam minnoşa 😢 büyük çocuk olsa insan bir bal limon verir rahatlatır ama bu kadar küçükken çok zor. Doktor ilaç verdi mi minnoşa?