Mervedk1 kızlar merhaba bebişler için güvenilir kıyafet sayfaları var mı acaba instagramda falan? Güvenilir ve kaliteli önerilerinizi bekliyorum🥰
Sedanur08y Mervedk1 canım yorumu okudum ben 1 yas icin kıyafetleri satıyorm benim bebeğim iri bebek oldu icin kıyafetleri gelmedi hediyeleri satıyorm ilgilenirsen benim bida arkasında çocuk olsada giyse desem benim 3 bebek
Sedanur08y YaseminAren canım 1 yas ivin sıfır kıyafetler var benim ve bebegume gelmedi biz biraz. İri bebegumiz oyuzden gelen hediyeler gelmedi için satıyorum ebeklbek olanda var farklı marka olanda var
Mervedk1 Sedanur08y ben bayramlık olarak bakıyorum aslında ne tür kıyafetler var? İnstagramda çok güzel sayfalar var fakat güvenemiyorum hepsine🥲
YaseminAren Sedanur08y teskker canım ben bayram ıcın 1 takım alcam sadece o yuzden guvenılır site arıyrm tek parca alcam 2 bayram gıysın insallh 🤣
Aslan-K Mervedk1 hümabebe daha bugün aldım, elime ulaştı :) gayet kaliteli ve uygun. Birde bebelerce diye bir sayfa var oradan da alıyorum bir sorun yaşamadım
merve171214 Mervedk1 Minicity, evsenbebe, kiwikido, enucuzmarket, ilkgunbebe,melonbebe hepsinden alıyorum çok memnunum kaliteli gelio