Deletedmom_297 asocialmom düşüncesiz kadın sensin ne anladın da böyle bana İtamlıııı konuşuyorsun bak işine
tbafth Fulyag teşekkür ederim ya evet deniyorum bunları babasıyla birliktede yapıyoruz hoşuna gidiyor ama sanırım benim hatam yürüteci uzun süre kullanmak olmuş 😅
Abdisumeyye tbafth canim bizde 13 aylıkken yürümeye basladik kendini belli ediyor zaten bizimki son zamanlar ellerini bırakıp ayakta duruyordu şimdi 14 aylıgiz dahs iyi yürüyor bazen pat pat düşüyor 😘😘😁
tbafth Abdisumeyye bizimkide biraz heveslendi sanki 4-5 adım atıyor tek başına ama hemen şimarıp üstümüze atlıyor 😂
Pnrvlknblksn Deletedmom_297 ciddiyim annem diyor senden çok çektim çok beter bir bebekmişim diş yürüme hepsi birlikte olmuş annem dedi sen bir iki gün tek emekledin bide süt hiç içmemişim hep mama vermişler
tbafth Zipcik bizimki de bi heveslendi bugünlerde biraz üstüne düştüm bol bol teşvik ediyorum heveslendi baya bakalım 😂
Minnakkk tbafth 9 buçuk aylık yürüdü kızım 🥰 şuan 11 buçuk aylık koşuyor sıpa hergün dışarı çıkıp dolaşıyoruz 😀 mercimek tanesi kadar çok küçük kaldı hareketinden 😀😀