tbafth Bebekleriniz kaç aylıkken yürüdü kızlar biz 15 aylık olduk ama elimizi bırakmadan cesaretlenip kendisi yürüyemiyor 😔
Deletedmom115 tbafth 10. Ayda yürüdü oğlum. Ama elini bırakmanız gerekiyor ki caseret alıp kendi başına yapabilsin. Siz yürümesi için teşvik edin sadece fazlasını yapmayın.
Cennetinsusu tbafth Sıkma canını canım. Her bebeğin gelişimi farklı. Sıralıyorsa kafana takma. 18 aya kadar yürümemesi normal. Sadece biraz cesaret verip, teşvik edebilirsin.
Deletedmom_297 tbafth 11 ay 20 günlüktü yürüdü ama 9 aylıktannn beri dik duruyorduuu hiç bir yere tutunmadannnn şuan 14 ay 22 günlük gerçekten kosuyor😀😀😀😀
tbafth Deletedmom115 elini bıraktığımızda kendini yere bırakıyor hiç istek yok emeklemek daha kolay geliyor sanırım
tbafth Cennetinsusu evet emeklerken bile her yeri talan ediyor sende haklısın isteksizliği moralimi bozuyor hemen kolayına kaçıyor ☺️
tbafth Cennetinsusu evet 18 aya kadar normalmiş ama işte isteksizliği üşengeçliği kafama takılıyor birde erkek bebekler biraz daha geç gelişiyor deniliyor ama bilmiyorum beklicez artık 😅😅
tbafth Deletedmom_297 ooo baya hızlıymış bizimki de 10 aylıktan beri tutunarak yürüyor ama bi cesaret edemedi işte inşallah bizimkide kısa zamanda koşar artık 😅😅
Saliha0540 10 aylikken yurumeye basladi simdi 11 aylik baya baya yürüyor kendi kendine heryere gidiyor.Siz tesvik edin surekli omu cesaretlendirin.
tbafth Saliha0540 evet sürekli dolaştırmaya çalışıyorum kucağa almıyoruz ama bi üşengeçlik var bizimkinde sanırım 😅😅
Deletedmom277 tbafth bol bol parka götürün. Yürüyen bebek çocuk görünce cesaretleniyorlar. Kuzenleri falan varsa sık görüştürün
tbafth Deletedmom277 yaşıtında kuzeni yok daha parka da götürüyodum ama havalar soğudu pek çıkamıyoruz biraz cesaret gerekiyor sanırım ☺️
Deletedmom277 tbafth kızım da öyleydi. 12 aylıkken adım atmaya başlamıştı ama asla yürümek istemiyordu. Elini bıraktığımız an kendini yere atıyordu. 13 aylıkken annemin yanına geldim burda kalabalığı gördü birden yürümeye başladı tek başına. Tamamen cesaretinin gelmesi gerekiyor ☺️
tbafth Deletedmom277 evet kalabalık çocuklar için daha iyi oluyor bakalım havalar güzel oldukça dışarı çıkalım bakalım 🤔😅
kubraege tbafth o cesaret birden geliyor hiç endiselenme 😊 benimki de 14 aylık daha 2 gün önce ellerini bırakıp bize doğru geldi, dediğin gibiydi benim oğlum da ellerini asla bırakmıyordu hazır olacağı zamanı bekliyor bence az kalmış 😊
tbafth kubraege tek biz değilmişiz yani öyle olan artık dikkat edicem sürekli yürütcem bırakmıcam artık emeklemesin alışsın o değil yürüteçte kısa geliyo artık ☺️😂
DenizKizi tbafth oglum 10 aylıkken kizim 11 aylikke. Yürüdü elimizi hic tutmadılar kızım tutunca yere oturuyo mesela😅 ama 18. Aya kadar normal kendi başına yurumemesi. 9 aylikke de normal 18 aylikkende normal. Elini tutmadan sevdiği biseyi elinize alın yürüyün gelsin arkanızdan mesela
tbafth DenizKizi haklısınız daha çok üstüne düşücem emeklemesine izin vermicem çünkü kolayına geliyor 😂
tbafth yildizcihan yok endişelenmiyorum biraz üşengeç oğlum istese yapacak 1 parmağını tutsam bile yürüyor ama yok işte cesaret gelmiyor 😅