kizinaasikbiranne Catlakbiranne ‘anne olunca anlarsın’ dedi ve çok haklıydı kızımı kucağıma aldığım an farkettim bütün fedakarlıklarını 🥺
Hayalim51 Catlakbiranne canım babanem anam yerine koydum insan aman kızım dikkat et başını belaya sokma sen çocuklarına lazımsın
Uffsananebeslk Catlakbiranne odanı topla 😃 Ayağına çorap giy Anne olunca anlarsın (bebek bakmanın harbiden zor olduğunu anladım, hem onlar ise gide gitmiyormuş kafa dağıtacak birşey de yok) Yaptığın banaysa öğrendiğin kendine
oopitipiti Catlakbiranne Yaptığın banaysa öğrendiğin kendine 😅 Eyyy gidi biz bezleri elimizde yıkardık şimdi her şey hazır Her yer saç Anneye of denmez taş olursun Ben seni sırtıma bağlayıp az yemek yapmadım Ben biliyodum böyle olcağını ben bi ölceğim günü bilmiyorum Analar her şeyi bilir Anam bana göstermedi ben herşeyi kendim öğrendim Şimdilik aklıma gelen bunlar😂
Gryffindor “Her yer her yerde”. “Ben evlendiğimde 40 kiloydum.” “ O telefon yüzünden hasta oluyorsunuz.” (Ergenken yüzümde çıkan sivilceyi bile telefona bağlayacaktı nerdeyse. Şimdi kendi hep telefonla paso hayırlı cumalar, Medine’ye varamadım 😃)