_MiracEfe22 Az önce tiktokta gördüm bebek çamaşır makinasını izliyorsa otizm belirtisidir diye benim bebeğimde izliyor kuşkulandım normal mi sizinde bebekleriniz izliyor mu acaba merak ettim diğer belirtileri yok ismine bakar güler
Bebegimm1 _MiracEfe22 bende izlerdim çocukken kim görse izler içinde hareket eden bir şey var sonucta izlemeyen bebek yoktur diye düşünüyorm benmki şimdi içine çamaşır koyar birlikte atar yıkarz yani bebekken benmkide bakardı büyüdü otızm falan değil az aklı ersin kirlilerini makineye at dediğinizde götürür atar çamaşırları ordan çıkarır asmaya götürür ☺️
Catlakbiranne _MiracEfe22 Ya hemen otizm tanısı koymayın çocuklarınıza bi araştırın otizm tanılarını. Tek bir belirtiyle el kadar bebelere otızm tanısı koymayın kafanıza göre
Eda333 _MiracEfe22 her bebek izler Bence otizmdende bu kadar korkmayın Tedaviyle gayet güzel baya şeyler yol katledilen bise Kendi etrafında surekli donmesi,cansız nesnelere onemvermesi,kendi kendine jdonmesi falan otizm
Selom _MiracEfe22 böyle birşey tek başına tanı için yeterli değil ayrıca her bebeğin dikkatini çeker bu ben bile bazen az dk kala denk geldiğimde oturup izlerim 🤣
Meryemgundogdu Google da bir yerim ağrıyor yazınca direkt kanser çıkıyorsunuz inanmayın bence😂 her bebek izliyor yetersiz sadece makineyi izlemesi
Dellengec Her çamaşır makinesi izleyene otizm damgası vuramayız. Ama otizmli bireyler dönen şeyleri izlemeyi sever.
queen_bee Bence her bebek izler çamaşır makinesini farklı belirtiler yoksa bir belirtiyle otizm olamaz🙂
YaseminAren _MiracEfe22 Ben bıle ızlıyorum bazen bebek nıye ızlemesın degısık bırsey onun ıcın algılamaya calısıyor
Aselllll _MiracEfe22 herseyden nem kapmayın ya benım kızımda arada bakıyor hosuna gıdıyor ama otizm degıl maşallahı var cocugumun yanı bunları aklınıza getırmeyın