Catlakbiranne Ayyy yok ya kestirmiyor çok uzadılar ama dokundurmuyor ayaklarına 🤦 Çözüm lazım nasıl yapabiliriz uykusu da çok hafif eklediğimiz an uyanır
Seydag11 Catlakbiranne 23 aylik dogru belli kesemiyorm ellerde sknti yok ama is ayagina gelince etini kopariyomuscasnaa agliyo
Berus Catlakbiranne torpu şeklinde tırnak makası var önce kendime uyguladım gördü merak erri alıyoruz artik
Sahrabalam Catlakbiranne kızımında öyle 2 yaşında geçen hafta ağlayarak kestim çünkü kırılıp yamuk yumuk çıkıyordu mecbur ağlata ağlata kestim
Bebegimm1 Catlakbiranne eline saçma sapan dikkatini çeken şeyler verin genelde nerde alakasız şey varsa ona bakınca dururlar ben rahatlıkla kesiyorum zorlanmadan her hafta yaptıgım için doğdugundan bu yana alıştı oda
[silindi] Bende muzdaribim ya bu durumdan. Artık tırnak değil toynak oldular 😅 törpü filan hak getire
purpleviolet Benimki de öyle ayağını elletmiyordu çok gıdıklanıyor istemiyor şuan yeni yeni izin vermeye başladı😅
purpleviolet Catlakbiranne her gün bir iki tırnağı kesseniz ben öyle yapıyordum haftanın sonunda hepsi gitmiş olur 😂
Catlakbiranne Bebegimm1 Ne yaparsam yapayım kestirmiyor video açıyoruz normalde odaklanır ona rağmen istemiyor
Bebegimm1 Catlakbiranne ben bazen krem kutusu yada evde bi iki tane makyaj ürünlerimi verirdim onları açmaya çabalarken keserdim yani sacma sapan şeyler dediğim bunlardı ☺️ bezını değiştirirken bunun gibi şeyler verince sakince duruyor ona odaklanıyor
Catlakbiranne Bebegimm1 Ahhh canım valla hiçbir şeyle oyalayamadık inan verdim hiç görmediği şeyleri ama yok hemen çekiyor ayağını Olmadı bir arkadaşın dediği gibi tek tek 1 haftada keseceğiz 🤷
Bebegimm1 Catlakbiranne acaba huylanıyor mu dokununca banyoda suyla oynarken denedinz mi şampuanı kovaya koyup köpürtün bir de öyle deneyin ama zor olur ya 1 haftada tek tek kesmek 🤦♀️
Catlakbiranne Bebegimm1 Aaa evet banyoyu sever belki orada kesebiliriz teşekkürler tavsiyeleriniz için evet huylanıyor sanırım