mirgulak Kizlar bu gaz damlasini kulanan var mi eczane gunde 20 damla demis ben tedirgin oldum 10 damla kullandim yainda probiyotik kulanan var mi Peki
Show_must_go_on mirgulak Bir ton damla denedikten sonra bu çare olmuştu bize 20 damla kullanıyordum yanında biogaia da kullandım
yagmurkokusu_ mirgulak samp simplex kullandım ilk 4 ay sonra öneriyle tanıştım bu gaz damlasıyla 1 aydır kullanıyorum sabah 10 akşam 10 şeklinde yanında mafloru kullandım. Şuan bıraktık.
mirgulak -Eraymoms- eczane damlasi daha iyi demis esime surubu. Kulanan probiyotik kulanmasi lazim dediler
555555 Gaz damlaları ne kadar pahalli yaa bizde aldık daha bı faydasını göremedik sabah akşam 10 ar damla veriyorum
Tahaaaa 555555 ben 3 şişe metsil aldım 150 lira bir şişe biogai aldım 244 lira devletin karşılamadığı gaz ilaçları pahalı metsili yazdirmadan alıyorum eczanedsn 50 lira ise de yarıyor
mirgulak -Eraymoms- bagirsaklari çalıştırıyor mus eczaneci oyle dedi bizimki erken doğum oldugu icin oneriyorlar
yagmurkokusu_ mirgulak nurse harveys hala kullanıyoruz mafloru bıraktık gaz ilacını bırakınca sanki eski günlere dönecek mişim hissi veriyor aman çok zor Allah yardımcın olsun