Phoebe_buffay Oglum 13 aylik tek elimizj tutarak yuruyor fakat asla ayakta kalmak istemiyor denemek istedigimizde oturuyor kendi basina elimizi tutmadan yuruyebilmesini nasil saglicaz? Elimizi de cok siki tutmuyor aslinda ama ayakta kalma adim atma ozguveni yok. Her yere tutunup kalkiyor sıraliyor tirmaniyor ama elimizj birakmadan yurumuyorr
Gamzeli2206 Phoebe_buffay desteksiz 15 aylıkken yürümeye başladı yinede gözlemleyin tabi ayağına bakın düz tabanlık olursada pek yürümek istemez
Phoebe_buffay Gamzeli2206 duz taban degil gibi bakalim bi sure daha beklicem gibi kolaya kaciyor emekliyor henen
Phoebe_buffay Haffuse saga sola tutunarak kendini kaldiriyor, sıraliyor, koltuklara tirmaniyor, elimizi tutarak koşuyor zaten nerdeyse yine de kolaya kaciyor desteksiz ayakta kalmiyor hemen emekliyor
KeremikoMoM_ Phoebe_buffay bizimki de aynı aşırı hareketli sadece ellerini bırakmaya hiç cesareti yok sanırım zamanları var biraz daha😊
Haffuse Phoebe_buffay kizim gec yurudu, 1 yas 2 aylik, birkac gundur yurumeye basladi… Ayni destekli yuruyordu ama desteksiz yuruyemiyordu… Snu farkettim, oturdugu yerden desteksiz kalmaya baslayinca, birkac gun sonra desteksiz adimlamaya basladi…
Phoebe_buffay Haffuse desteksiz kalkma derken nasil yani bi yere tutunmadan mi kalkiyor yerden itekleyip ayaga kalkiyo
KeremikoMoM_ Phoebe_buffay ah bu bebeler bizimki de öyle hatta bir şeye dalmışsa bırakıyorum ellerini birkaç saniye ayakta da duruyor ama fark eder etmez oturuyor hemen yere 😁