Harikamm Merhaba kızlar geçen ay bebeğime kan testi yaptırdım süt ve süt ürünleri ve besin alerjisi çıktı bu ay başka bir doktor deri testi yaptı deriden çıkmadı hiçbir şey ama kakası mukuslu ve arada küçük küçük kan pıhtıcıkları görüyorum doktor bağırsak tepkili olduğunu söyledi diyete devam et dedi ne yapacağımı bilmiyorum bir ekmek kaldı diyetime eklemediğim başına böyle bir şey gelen var mı kanda çıkıp deride çıkmaması şaşırttı beni
Asafeymeninannesi Harikamm Bizde hem kana hemde deriye bakıldı. Deri testinde süt ve süt ürünleri artı yumurtaya alerjisi çıktı. Yumurtaya çok süte az çıkmıştı. Yapılan kan tahlilinde ise süt ve süt ürünlerinede fazla olduğu teşhisi konuldu
Deletedmom277 Harikamm yumurta ile tavuk çapraz alerjendir. İçerisinde bulunduğu proteinler birbirine yakındır. Nasıl dana eti yemiyorsanız tavuk eti de yememelisiniz. Buğday alerjisini düşünmeyin. Siz önce tavuk eti tüketmeyin şikayetleriniz kesilmezse buğday alerjisini düşünürsünüz
Pdr Bilgi eksikliğinden soruyorum, Bebeğinizin makatı kızarık mı, pişik yok ama kızarıklık var doğuştan bebeğimde pişik kremi sürünce azalıyor kakasını yapınca yine aynı. Sadece mukuslu kaka var