oglumubeklerken EcrinMasal29 yani ya 90 ya 120 yapmak daha mantıklı çünkü 90 cc az geliyorsa o 10 cc de çok birsey farketmez bence net bir ölçüsü de yok 100 cc nin
Buseye2 EcrinMasal29 onu asla ayarlayamazsınız 120 yapın kalanı kalsın fazlası ya da azı bebeğe zarar verebilir
Mrt06 EcrinMasal29 bızede 90 az 120fazla geliyo ama ben 120yapıyorum 4atıyorım kalanı döküyorum öbür türlü tam ne kadar konulacağını bılemeyiz Buda mamayı bozuyormuş BıZ kendımız çorba bıle yaparken biraz fazla su katsak olmuyo katı olsa olmuyo o hesap sız normalden gidin
Ucansupurge EcrinMasal29 yarim ölçek diye birşey yok. Önerilen ölçülerde yapmalısın. Mama fazla veya su fazla olursa bebeğinin böbreklerini zarar verirsin. 120 yapıp gerisini dokmelisin
EcrinMasal29 Mrt06 pekı bırdey daha sorcam 90 cc mama yapmak ıcın suyu koyuyorum 3 olcek mama arıyorum sonra 120 ye yukselıyor mama onu napmam lazım 120 den mı hesaplayacağım kaç ıctı diye hesap yaparken 120 den mı yoksa 90 dan mı hesap yapmalıyım
[silindi] Yine 3 tane koy canım ama ölçeklendirirken silme değil de bi tanesini biraz tepeleme tarzı koy öyle dengelenir.
EcrinMasal29 Ucansupurge valla bılmıyorum ya 90 yapıyorum mamayı koyunca 120ye yukselıyor onu napcam pekı not alıyorum kaç cc ıctı diye mama 120 ye yukselımce 120 mı ıctı dıyecegım yoksa 90 mı
Mucizelerherzaman EcrinMasal29 ölçü olayı çok önemli böbrekleri etkiliyor suyu hazla olsada az olsada. Bu nedenle bire bir ölçü yapılır. İlk suyu koyarsın cc çizgisine kadar sonra , silme mama tozu konur. Çalkalayınca seviye artar ona takılma
Evimamin031120 EcrinMasal29 karıştırınca tekrar 90na iniyor yani ne kadar saçma sapan soru soruyorsunuz görmüyor musunuz mama üstü çıktığı için öyle oluyor calkalayınca iniyor yani 90 azsa 100 nasıl doyuracak merak ettim
S2022 EcrinMasal29 30ar 30ar artıyor,100 için bi ölçek olmuyor,90 yapın bi yarım saat sonra 30cc verin