muratnannsi 11 aylk oglum .surekli isiriyor napablrm .kollarım mosmor gözlerimden yaş geliyor artk açıdan. Nolur bir çözüm soyleyn göğsümü ısınmıyor.ve sadce3 beni isiriyor ellerim kollarım yanaklarm mosmor oyle aciyor ki etimi koparır gbi isiriyor yaa
minikprensannesiiiii muratnannsi Benim oğlumda 18 aylık aynı şekilde ısırıyor özellikle de sinirlenirse daha çok ısırıyor
Ezgiogrtmn muratnannsi O dönemleri tam olarak yaşadım. Sadece benim omzumu ısırıyordu. 13 aylık gibi son buldu artık ısırmıyor. Dişten dolayı bu ısırmalar
Ucansupurge muratnannsi Dişleri kaşınıyor annesi tetagil ver birde isirdiginda ısırmak için sana farklı birşey vereyim mi diye soru yoneltip diş kasiyiciyi ver bir süre sonra alisir
muratnannsi minikprensannesiiiii cok aciyor inanki 4 disi var heryerm morardı etini koparrcasna isiriyo.burnunu sikmazsam asla bırakmıyor istemsizce sesim yükseldi .canımın acısına ayri agladm sesim yükseldi ayri agladm
muratnannsi Son gücüyle isiriyor ne esimi ne bir başkası sadcee beni isiriyor .bazen de memeyi isiriyor ama cok emmedigi icin kolları yanaklrm daha cok isiriyo
muratnannsi Sonsuz32 ayy aynisi cideem gözlerim dolu dolu yazıyorum heruerm mosmor 11 aylk daha ama o kadar sert isiriyor ki :(
muratnannsi Ezgiogrtmn yüzum kollarım heryerm mosmor surekli isiriyo .ve bırakmıyor da var gücüyle isiriyor en son burnunu bulup skiyorm oyle birakiyor cok zorms inşallah gecer
muratnannsi Ucansupurge cok aciyor ya o kadar dis kaşığını var ama asla onları kullanmiyor cidden canm yakıyor artk :(