AngryBirds Merhaba arkadaşlar oğlumun doğum gunü icin kendime CivCiv sarı elbise arıyorum, elinde olup uygun fiyata vermek isteyen varsa alabilirim :) Beden 36, abiye tarzı olmazsa sevinirim 😊😇
Sgnnn AngryBirds https://ty.gl/r5yzmdidk3 kapalı mısınız açık mı bilemiyorum ama millada çok gğzel uygun fiyatlı elbiseler var. Lcwde de aynı şekilde
BarlasMomm AngryBirds bende 36 beden sarı güzel bi elbise var sadece 1 kere giyinmistim ama elbise annemin evinde fotorafini bulabilirsem atayim size
ruveydaensar AngryBirds ya fiyatlar ne kadar uygun öyle 🙆🏻 tesettür elbiseleri cep yakıyor cidden sinirlerimi bozuyordu bu durum şu an daha da sinirlendim😶
AngryBirds Sgnnn Açığım, ama istediğim renk bu değil, trendyolda buldum bir tane ama bedeni yok, ben direk civciv ya da limon sarısı istiyorum, teşekkür ederim yinede 😊
AngryBirds ruveydaensar Evet uygun ama istediğim rengin ürün çeşidi biraz az o yüzden buraya yazayım dedim 😊 bana tam sarı lazım 🙈
ruveydaensar AngryBirds yaa çok iyimis 🥰 doğum günü kutlu olsun bebişin canım . Post da üstte kalsın diye uzatıyorum 😅♥️