My00 Bebeğim bugün iki ay aşısını oldu eve gelince calpol verdim 11 gibi 16.00 gibi çok ağlamaya başladı yarım saat susmadı hiç bir daha verdim zararı olur mu hemşirelere kalsa hiç vermeyin diyorlar ama bebek dayanmıyor ağrıya
pasaklisinkukuli My00 ben aşı olunca dört satte bir veriyom üç dört kez veriyom agrı çekmesindensw veriyom
yazelimm My00 4 satte bir verebiliyorsun die biliyorum ben aşıdan sonra mızmızlanırsa veriyorum yoksa hiç vermiyorum ama zararı olacağını sanmıyorum 5 saat geçmiş arası zaten
asena0609 My00 Evet vermeyin diyorlar çünkü aşının koruyuculuğunu düşürüyo ateşi 38 derece olmadan calpol verilmemeli 4 saatte 1 verebilirsiniz bi sorun olmuyo ama yinede çok zor durumda kalmadıkça vermeyin emin olun bi bildikleri var ki vermeyin diyolar 🙏🏼
pasaklisinkukuli My00 mesela aşıyı saat iki de oldu ya hemen vermiyom ağlayınca veriyom saat dörtte mesela sonra sekizde veriyom sonra 12 de veriyom gece uyanıp ağlarsa yine veriyom sabaha geçmiş oluyor coğunlukla
justmom_ My00 ağrıdan mı ağrıyor yoksa bebeğiniz huysuz bi bebek mi . Ateşi falan çıktı mı mesela aşıdan sonra. Bebeğim 7 aylık hiç aşıdan sonra ağrı kesici vermedim
My00 justmom_ aşırı bir huysuzluğu yoktu ağrıdan ağlıyor ilk aşı da böyle olmamıştı neden bir an da 3 aşı yaparlar anlamıyorum
My00 DolceBabanne dikkat ediyorum ama bacaklara alt değişirken mecbur dokuncam kola mecbur dokuncam dikkat ediyorum ama olmuyor umarım çabuk geçer ya
asena0609 My00 O zaman tabi verin üsttede yazdım çok zor durumda kalmadıkça vermeyin zor durumda kalırsanız verin tabi 😊
betusunbloguu My00 ben hiçbir asısında vermedim calpol hep kullanılıyor ama cok da masum bir işac degil bence ateşi oldu aşıdan sonra ama sürekli emzirerek atesini düşürdüm