Acemianne1907 Gelsin iftar menüleri söyledim kızlar ayırdım yemekleri kaynanamda ben domatesli makarna mercimek çorbası ve adana köfte yapacağım ayran ve revani tatlısı :)
papatyam-34 Acemianne1907 Benim de iftara misafirim var ama oğlumun durmayacağı tuttu o yüzden pratik seçtim 😵💫 Mercimek çorbası / Kıvırcık salatası Patates köfte yemeği / Pilav / Ayran Tatlı da eşimden 😂
Duyulurum Acemianne1907 hayırlı olsun ☺️ Domates çorbası Kızarmış tavuk Pirinç pilavı Patates kızartması 🤷🏻♀️ Magnolya yapıyorum bir de. Herkese huzurla yemek nasip olsun 🤍🌼
eymenefe35 Acemianne1907 Domatesli şehriye çorbası Bezelye yemeği Pirinç pilavı Yoğurtlu köz biber Mevsim salata Damla sakızlı muhallebi
Birberenannesi Acemianne1907 dünden börek var pırasalı yanına biber kavurdum yoğurtlu çok sever eşim bide dünden kadayıflu muhallebi tatlım var yeter bugün tatil verdim kendime 😄
birpapatyaannesi Acemianne1907 iftarda tekim esim 4 12 😑 Mercimek çorbası Tavuk şiş firinda Makarna 🤗
Gnssn Acemianne1907 misafirim var iftara o yüzden menum kalabalık 😂 Ezogelin çorba Pirinc pilavı Patates püreli mantarlı et sote Sarma Şakşuka Borek Salata Tatli da revani yaptım
-erCansu- Acemianne1907 eşim illa patates kızartması istedi bende hazır döner aldım yanına opatates pilav yapıcam mercimek çorbası ortayada ıspanaklı havuçlu meze gibi bişi yapıcam 😅 bugün kolaya kaçtm
Arenilay- Acemianne1907 ben bugün forumun el birliği ile karnıyarık yaptım güzele benziyor🥹 yanına pilav cacık mercimek çorbası🌸