Sevvalboke Bu mamaya geçince bebeğinizde ne gibi değişiklikler oldu kakasında özellikle . Bizim çoklu gıda alerjisinden şüpheleniyor doktor geçmeyen pişiğimiz var
lyl0742 Sevvalboke neocate alerji mamalarının içinde tadı en kötü olanı asla tatlandırıcı bile işe yaramıyor evolvia RP1 tavsiye ederim mamayı kullanmaya başlayınca cildi düzeldi kakası normale döndü sadece alerji maması kullandığı için kaka sı ve gazı ağır kokuyordu
Ozgeruya Sevvalboke biz kullandık kakamiz normale döndü sikayetler azaldı. Bizimde ilk gecmeyen pisigimiz vardi coklu besin alerjisi çıktı
Kuzeyedi Sevvalboke Benim oğlum 10 ay kullandı neocate. Bu süre içerisinde kakası hep yeşildi bu durum normal. Alerji belirtileri 1 ay içerisinde geçti :)
Sevvalboke Ozgeruya ilk günde 1 kere ve ya 2 kere sarı baya çok yapardı sıvı halde şimdi hemen hemen her beslenme sonrası yeşil kaka yapıyor kötü kokuyor kaka yapınca kabarıyor sanki pişiği biz yeni başladık Salı günü başladık normal mi
lyl0742 Sevvalboke Rp2 ye 6.ayın sonunda geçtik biz ilk 6 ay RP1 sonraki 6 ay 2 kullandık oğlum 2 aylıktan beri içtiği için herhangi bir sorun yaşamadık ara ara reddi oldu ama diş ve atak dönemlerinde ozaman a doktorumuz zorlamamak gerekiyor demişti içtiği kadar içti hiç öğürme yaşamadık alışır umarım zor bir süreç
Fatosla Bizde neocate kullanıyoruz ama kakasiyla ilgili bir sorun yoktu ama azıcık kabız oldu. Neyse ki tek öğün kullanıyorum şimdilik diye teselli ediyorum kendimi. Evolvia da aptamil de çok ağır kabız yaptı bebeğimi.
Sevvalboke Fatosla cevabınız için teşekkür ederim peki sizin belirtiler nelerdi alerjide pişik varmıydı varsa nezaman geçti acaba
Fatosla Sevvalboke pisik olmadı hiç benim kızımın vücudunda kırmızı lekeler ve döküntüler oldu. Hastaneye gittiğimizde laktoz olabilir dendi ve laktozsuz mamaları denedik