Nd12345 Sut alerjisi vardi en son kuzu etinide kestim azaldi gibi oldu mukus ama simdi artti tekrar hastayiz burun akintisi var o mukus yaparmi sizce
Nd12345 mom0989 evet en son o kalmisti onuda kestirdi doktorum duzeldi sizde bir deneyin ama boyle geniz akintisi olunca tekrar basladi
mom0989 Nd12345 biz ne yiyeceğiz canım ya dün sadece 2 parça brokoli yedim kızım gazdan kıvrandı sadece 2 küçük ağaçcık yedim
Nd12345 mom0989 evet gercekten insan bunaliyor artik sasiriyor ne yiycegini bizim gaz sorunumuz bitti sukur sebze yiyorum sadece😐
mom0989 Nd12345 kıyamam ya ben de Rezene çayı alacağım milupanın bebekler için olanını gazdan dolayı kakasını zor yapıyor hatta bugün ilk defa hiç yapamadı kızım kıvrandı o kadar damla fln da kullanıyorum oysa
Nd12345 Zeliha24 huzursuzluk,gurultulu kaka , , , , ishal belirtileri ishale bagli makat catlagida oldu bizde
Nd12345 mom0989 bi makat catlagi varmi diyede kontrol ettir canim bizimde gaz kaka yaparken aglama vardi makat catlagindanmis
mom0989 Nd12345 evet şimdi mamayı aldım neocate birde milupanın rezene çayını aldım bir çay kaşığı vereceğim internette araştırdım baya kullanan varmış birde biz eltimin kızına da veriyorduk iyi gelmişti