Ozgeruya Eminenur_43 ben almıştım içtikten sonra kızım emmemeye başlamıştı bırakmıştım ama çok içip faydasını gören var
Nuray41 Eminenur_43 ben ilk kızım da çok kullandım bayağı arttırdı ikinci kızım da yeni icicem şimdi bakalım ne olacak bence arttırıyor işe yarıyor yani
durukusunannesi_ Eminenur_43 ben bir faydasını görmedim ya. Lohusa dönemimde içmiştim afedersiniz ishal yaptı 🤣tek faydası buydu
Birprensannesi17 Eminenur_43 az önce içtim desem ben faydasını gördüm canım başka çaylar da içiyorum tabi
Keremikobayky Eminenur_43 aşırı şekerli içeriğinin temiz olduğunu düşünmüyorum. Aramel emziren anne çayını aldım kullanıyorum çok daha memnunum.
Birprensannesi17 Eminenur_43 e bebekte hipp süt yapan çay var sallama çay onu bide ali ünyazıcının milk tea karışık çayı var onu içiyorum nazar etmeyım ama bende acayip güzel süt yapıyor
DolceBabanne Eminenur_43 çok şekerli ve böyle tadida naylonumsu bişey iciyomussun hissi veriyor bana hep tuhaf elbette içeriğinden kaynaklanıyordur ama bir zaman sonra bir bardağı bitiremiyor döküyordum .