Alka Kızlar 1 yaş üstü sünnet yaptıran anneler . Biraz bahsedebilir mi lütfen. 15 aylık oğlum. Lokal mı genel mi yaptırsam çok kafam karışık yardımcı olursanız çok sevinirim. 💜
nazlimom_ Alka lokal yaptırın 15-20 dk sürüyor zaten cocugu bayıltmaya değmez bizimki 5 aylıkken lokal olmuştu
baykuskiz_ Alka 16 aylikken lokal yaptirdim genel olmasin diye. Cok agladi cok etkilendi. Uzun sure doktor gordukce agladi. Sedye gordukce agladi. Ama sunnet rahattı güzel gecti
aysegultuna Alka bende yaptrcam oğlum 15 aylık ama tek başımza nasıl tutucaz napıcaz fazlaca ağlarmı hiç bilmiyorum
BaranOgur Alka ; Akrabamız ; Oğlunu (4 yaş) evinde sünnet ettirdi. Lokal - krem ile yapıldı. Asla tavsiye etmiyorum ! Çocuk 15 dakika ağlamaktan helak oldu ! Eşim ve Ben ; Bebegimizi sünnet ettireceğiz. Araştırıyorum…İnşallah herkes kolaylık ile atlatır. 🤲
Alka nazlimom_ Canım 5 aylıkken kolay işte ama 15 aylık durmuyor ki. Zorla tutucam felan ya o kafamı karistiriyor .
Alka baykuskiz_ biraz ayrıntılı bahsedersen çok sevinirim canım. Böyle önünü kapatıyorlar hani video felan izletiyorsun öyle bı yerde mi yaptirdin lokal.
baykuskiz_ Alka yok sunnet sirasinda acı yok tuttugumuz için agladi ama ilk uyustururken iğne illa ki acitiyordur
Alka aysegultuna Yinede genelden iyidir diye düşünüyorum canım . En azından yalnız olmicak ve kan alinmicak damar yolu acilmicak. Aslında daha az acı çekecek ama işte tuttugumuz için aglicak büyük ihtimal. Video felan izleticem .
esengl03 Alka bizde lokal yaptirdik 15 aylikken zaten hissetmedigi icin acidan degil yabancilar ve tutuyorlar ondan agladi sonrada aldik evimize geldik ben genel istemedim zaten kucuk cocuk ne zamn bayilicak ayilicak zor olur narkoz atma seyi var biraz ignenin etkisi gecince agliyorlar tabi ama 1 haftaya geciyor ve toparlaniyorlar korkulari da zamanla geciyor suan 18 aylik bizimki hastane korkusu falan kalmadi hatirlamiyor bile
esengl03 Alka anneler olarak aglamasinlar diyrouz ama cocuk iste her saniye agliyorlar sunneti ne kadar erken ettirisen o kadar iyi sizde geciktirmeyin