kolonyalimendil Düşün düşün kafayı yiyecem dün etsiz türlü yaptım bugün ne yapsam 😂 pilav salata ayran cepte 😂
Flamingom kolonyalimendil etsiz en güzeli zeytinyaglı bişey. Yoksa sebzeli bulgur pilavı. Bana kalsa hergün börek kısır tatlı çay 😂
BeyzaKeles kolonyalimendil bende sarma ve kuru dolma yapacam yanına ne yapsam onu düşünüyorum ne zor bu yemek bulma işi ya 😂
kolonyalimendil BeyzaKeles yaprağım yok öyle bi yerdeyim ki markette yok 😂 dün canım çok sarma istedi 🥲
Flamingom kolonyalimendil fellah köfte yapın. Olmadı bezelye yemegı mis gibi yok o da olmazsa etsiz dolma yapın. Olmadı kurufasulye nohut 😂 o da olmazsa mücver yapın sarımsaklı yoğurt üstüne 😂😂 sebzeli erişte ya da
PatronBebek kolonyalimendil yetişir tabi. Önce bi 5 dk kadar haşla suyunu dök. Sonra yeni su koy. Salçasını yağını da biraz geç koy mis gibi oluyor 😊
Ogullarinaasikanne kolonyalimendil yetisir canim kurufasulyeyi hasla biraz yumusayip rengi donene kadar soguk su ekleyerek rengi degisince de 1 bardak soguk su ekle agzini kapat 1 saat dinlensin sonra tencerede pisir dahs cok vakit var yetisir
kolonyalimendil Flamingom bezelye yemem 🥲 ya öyle bir yerdeyim ki markete gidip bişey alamam çünkü market yok şuan olduğum yerde 😂 evdeki malzemelere uyacak bişey varmı diye bakınıyorum 😂
Eliffymn Flamingom bezelyeyi konserve mı alıyorsunuz acaba bende çok severim ama mevsimi değil galiba pazarda hiç görmedim ☺️
Duyulurum kolonyalimendil biber dolması (pilav iptal 😄) taze fasulye havuçlu kapya biberli nohut Etsiz sayılır mı bilmiyorum ama kaşarlı sucuklu pide 😅
kolonyalimendil Duyulurum pilavım dünden kaldı o iptal olamaz😂😂 bakınayım az daha evdeki malzemelere uyacak bi fikir gelir elbet 😂
Flamingom kolonyalimendil pilav buzluga kadınbudu yaparsınız yoksa pilavı yoğurt çorba yapın yanına başka bişey ay bu yemek derdi bitiriyor. Akşam yemek yedikten sonra yarının ne yapsam derdi basıyor beni
Ucansupurge kolonyalimendil Graten yap her sofrada yeri var 😅 basım sıkışınca graten,fırın makarna yaparım kurtarıcı👍
Mmdr kolonyalimendil ya kuru bakliyat veya sebze yapicam yada buzluk yâda taze sebze varsa onları sjsjsjsjsj
kolonyalimendil Mmdr kuru fasülye yapacam bende 😂 aslında onu yarın yapacaktım olduğum yerde düdüklü yok ıslatacaktım sabahtan yetişir dedi kızlar bakalım inşallah amin 🤣