Deletedmom_73 Kızlar sosyal yardım parası ne zaman yatıyor baktım hâlâ yatmamış sadece elektrik desteği yatmış yatmış olan var mı?
Newmoms12 Deletedmom_73 aile destek ödemesi alanlara da elektrik yardımı yapılıyor mu bilginiz var mı veya bir yere mi başvurmak lazım
A_12ynr Newmoms12 elektrik yardımı ayrı canm doğal da öle ayrı yapiliyobide eline verilmiyo fatura ile gidiyorsun odeniyo eline verilmiyo .
Guler123_ Deletedmom_73 valla ya çalışırken maaşı beklemiyoruz bı şekilde zaman geçiyorda evde zaman geçmiyor ondan insan bı an önce yatsın istiyor
manikeneko666 Deletedmom_73 bugün yatsa bile 8 ’inden önce çekilmiyor PTT kartınız var ise banka parayı vermiyor, hesaba. Aktarsaniz hesaba geçmiyor, PTT ye gitseniz büyük sehirdeyseniz PTT para kalmadı diyor 😊
Sedacyln Deletedmom_73 ayın 6 sında yatıyor hep canım ama ogün çekilmiyo 7sine çekiliyor.tabi bazen yoğunluktan sisteme giremediğimiz için geçen ay anca 8ine çekebildim mesela parayı
Eliferva68 Doğalgaz parasını bi kere mi veriyorlardı kızlar bilgisi olan var mı biz bi defa aldık ama diğer aylar bakmadım vermişler midir
A_12ynr Eliferva68 Ordasuresi yaziyo canm isterseniz yenileyebilirsiniz de 3 aylık ckti tkrr yniledik
MinnakAsel @Deletedmom_73 #p25287606aradim 144 7-8 gibi dediler sanki onlarda emin değil 😁bayramlık alicam kızıma yatsada kurtulsak yahu
manikeneko666 MinnakAsel vallahi aynı dört gözle bekliyorum, yatsinda bayramlık almaya gitcem oğluma cumartesiye çekebiliriz anca ☺️
birmelekannesiiiiii Deletedmom_73 kuzum 7’sinde yatıyor eğer aktarma yaparsan karta 8′inde alabiliyorsun yani cogunluk boyle tarihlerde alıyor herkes
yagmuraltintas Deletedmom_73 bence bugünn yatacak sosyal yardım ve ptt kurum ödemelerine giremiyorum şuan yarın da çekilir
Deletedmom_73 yagmuraltintas Bende öyle tahmin ediyorum sistem beklemeye alıyor bence bugün yatmıştır yoğunluk vardır.