Yadeperi1 6 ay önce doğum yaptım. Sonra 2 aydır bitmek bilmeyen adet özürü yaşıyorum. 11-13 gün sonra tekrar adet görüyorum. Artık hangisi adet hangisi özür şaşırdım. Daha önce böyle bir sorun ile karşılan var öıdır acaba ne yapmam gerekir?
whitechocolatemochaa Yadeperi1 bende de oldu ama benim polikistiğim var o yapıyor doğum kontrol hapı kullanarak cözüm buldum saati saatine regl oluyorum simdi
Mgf Yadeperi1 bnde doğum yapalı 6ay 10 gün oldu 5.ayda ilk adetim oldum nrmal günümde bittim aradan 20 gün geçti tekrar adet oldum oda yien 6 gün normal adetim gibi sürdü. Bidaha nezamn Olurum bilmiyorum ama hep adet olckmş gbi Bi bel ağrısı var adet oldgundan beri günün gelmeden olmaktan korkuyorum yine
Yadeperi1 whitechocolatemochaa anladım, geçmiş olsun. Peki polikistiğin herhangi bir belirtisini gördünüz mü
whitechocolatemochaa Yadeperi1 teşekkür ederim sizede düzensiz adet ve gebeliğime engeldi. tedaviyle oldu kızım artı kilo verememe durumum var
Yadeperi1 whitechocolatemochaa Allah şifa versin, bende sadece düzensizlik olarak belirtisini görüyorum. Yakın vakitte bir doktora görünsem iyidir
whitechocolatemochaa Yadeperi1 amin hepimize insallah evet alttan muayene ve kan testiyle sebebini öğrenirsiniz mutlaka ihmal etmeyin 🌸