Melekbebis Bebegim kırk günlük 10 gün önce doktor kontrolünde ağzında pamukçuk olduğunu söyledi hala aynı acaba kendiliğinden gecermi yada siz nasıl geçirdiniz tavsiyede bulunursanız sevinirim🥰
Prensesssannesiiii Melekbebis ben emdikten sonra suyla sildirdim hep olsa da hemen geçiyor. Olmasını da engelliyor sadece saf su
mLyyk Melekbebis kendiliğinden geçmez hatta çoğalırsa çok kötü olur. Ilık suya karbonat yapıp bir bezi batırıp dilini ve ağzının içini güzelce silebilirsin. Bizde de vardı 3-4 kere yaptık geçti 🥰
mirgulak Melekbebis suan bende bisiler fark ettim dilinde annem sut emdigi icin dili beyazdir dedi sizinki nasil acaba bebeginizin dili
Melekbebis Eminearas60 doktor gördü ağzını hiç bir tavsiyede bulunmadı meğer kendiliğinden de gecmiyomus nasıl doktor oluyorlar anlamiyorum Ağrıda yaparmış bebekte ben on gün sonra öğreniyorum araştırmasam ogrenemiycem
Melekbebis mLyyk cokmuydu sizdeki acaba bende deniycem yarından itibaren doktor normal dedi gönderdi gecmiyosa nasıl gonderebiliyolar anlamıyorum ya
mLyyk Melekbebis az az başladı ama dili bembeyaz olmaya başlamıştı. Ben mama ya da süt kalıntısı sanıyordum meğer pamukçukmuş
mirgulak Melekbebis evet benimde oyle tahmin etmistim sut kalintisi oluyor mu ki bebeklerde bilen varsa yazabilir ki kizlar
Gmzkyr Melekbebis doktor olmadan olabilir olursa bir fincan kaynatılmış su içine 1 çay ksşığı karbonatlı koyup ağız mendilini batır yansk içlerini sil dedi . Deneyebilirsiniz