Teomom1 Kızlar oğlum akşam 9′dan beri sürekli ağlıyor. Arada uykuya dalıyor sonra çığlık atarak uyanıyor uykudan. Gözleri şişti ağlamaktan. Dün 4. Ay aşısı olmuştu. Acaba onunla mı alakalı yoksa atak mı bilemedim. Aşıdan önce hiçbir sorun yoktu çünkü. 4 Ay 7 günlük bu arada oğlum.
Zeyneppppduygu Teomom1 4 ay atak var 4 .korkunçtu 5,5 kadar devam etti sürekli ağlayarak kalkar ve ağlardı allah sabır versin biz dibine kadar yaşamıştık şimdi 8 aylık sanırım bu ayda da bir atak var 15 dakija arayla uyqnıp çığlık atıyor 🥹
annelik_delilik Teomom1 bebeğim 4 ay 9 günlük 4.ay aşılarını oldugundan bu yana huy degiştirdi hiç ağlayarak uyanmazdı şimdi her uyandıgında çığlıklarla uyanıyor inşaAllah ataktır ve hemen geçer 😞
Haffuse Dun olduysa, asidan sebeptir… Oyle uykularindan ciglik atarak uyaniyorsa, muhtemelen agrisi vardir…
Teomom1 Haffuse gündüz neredeyse hiç sorun yoktu. Uyudu uyandı. Ama 9dan beri çok kötü. Dün ateşi çıkmıştı. Bir çay kaşığı Calpol vermiştim. Belki yine aşıdandır diye şimdi yine verdim bir çay kaşığı.
Teomom1 Zeyneppppduygu ayy o kadar kötü oldum ki. Bir yandan acaba atak değil mi hastaneye mi götürsem diye düşündüm. Uykularımız düzene girmişti ne güzel. 😔 Mahvoldu yavrum ağlamaktan. 😔
Teomom1 Haffuse evet ya kıyamam çok ağladı. 😔 Ağlamaktan ağzına ne kadar geldi Calpol onu da bilmiyorum. İnşallah rahatlatır içtiği kadarı
Teomom1 annelik_delilik ya valla aşı tetikledi galiba bu atağı. Hiçbir sorun yoktu çünkü aşıdan önce. 😢 Dünden beri huzursuz, ağlıyor. 😔