Grupyildizi safis12 cnm nasilsin iyimisin ay ben cok kotuyum anksiyetenin dibini yasiyorum resmen mide bagirsak mahvoldu midem resmen yaniyo artik geceden beri zor uyudum kasildi vucudum titreme usume bulanti ic skintisi
safis12 Grupyildizi bende bu gece yine terlemisim ona takılıyorum ya kötüyüm bugün bu terleme niye oluyor anlamıyorum
Grupyildizi safis12 uzerini cok mu ortuyorsun yada cok mu socak oluyor ben mesela usume yapti orttum hende terlemisim ama ole islak degil
safis12 Grupyildizi yok ya 21 derece ev bende ıslak olmuyorum ama sadece göğüs aram bide sırtım terlemis oluyor
Delidoluu safis12 canm bende de anksiyete var emzirdiğim için ilaçta kullanmak istemiyorum gece çok terliyorum yastığım üstm ter içinde kalıyor
Grupyildizi safis12 benimde enseden beri basta yyusma mideme skinti geliyor usume titreme surekli yatma istegi bulanti bas donmesi falan
safis12 Grupyildizi bu illet bisey canım ya Allah başka dert vermesin senin ne tetikledi şimdi peki iyim diyordun
Delidoluu safis12 seninkini bilemem ama benimki anksiyete zıkkımından atak oldugu zamanlar terliyorum uyuyamıyorum
Grupyildizi safis12 ben adet olacagim zaman boyle oluyor fakat bu sefer fena vurdu oructa karisti isin icine aclik falan heralde ondan bu kadar vurdu bende anlamadim gecer die umuyorum