Eftelya32 Bu sabah KYK geri ödemeli kredi için ödeme emri geldi bana ne yapmalıyım 15 gün içinde borcun tamamını mı ödeyecem e devletten borç erteleme yaptım ama olmadı kabul etmediler bilgisi olan var mı yardimci olur musunuz ne yapmam gerek
Tuchee Eftelya32 iş bulsan da bulmasan da 2 yıl ödemiyorsun daha sonra otomatik başlıyor canım ama yapılandırma yap o şekil öde en azndan fazla zorlanmazsn
cinarpinar Eftelya32 kyk almayı bıraktığınızdan ne kadar sonra geldi, evinize kağıt mı geldi ? Benimde ödemelerim başladı ama ödeme yapmadım henüz
Sultiss Maliyeye gidip yapılandırın taksit şeklinde ödeyin taksit sayısını siz seçebiliyorsunuz ben o şekilde ödemiştim
Eftelya32 Sultiss ödeme emrinden sonra yapılandırma oluyor yani dimi ve kaç taksite kadar izin veriyorlar
Sultiss Eftelya32 ödemeniz gereken yılı geçirdiniz mi yani okulunuz bitti üzerinden 2 yıl geçti mi? Cevabınız evet ise maliyeye gidip yapılandırıp taksitler şeklinde ödeyebilirsiniz ama kaç taksit yapıyotlardı seçenekleri tam olarak hatırlamıyorum
Defnesa 2 yıl içinde ödemeniz gerekiyor odemezseniz otomatik başlıyor her ay ödeme yapıyorsunuz maliyeye gidin sorun daha günü geçmiş bir borcunuz yoksa yapılandırma olmaz zaten taksit taksit ödersiniz
Eftelya32 cinarpinar 2019 da KYK Kredisi almadım 2019da mezun oldum bugün ödeme emri geldi gecikme faizli 4 sene oldu