9mart Arkadaşlar bebeğim 1 aylık pamukçuk var ağzında mamadan sonra kalıntı oluyo nasıl geçirebilirim kendiliğinden geçiyo mu
Olmazbebek 9mart her emzirmeye karbonatlı su ile sil hem bebeğin dilini yanak içini hem göğsünü emiyorsa emziğini biberonu tekrar tekrar değdikçe pamukçuk tekrarlar sürekli temizlemen gerekiyor karbonatlı su ile birde candıpak sprey iyi heliyor
Sonikiuc 9mart temiz bir tülbent kullanarak karbonatlı şu ile temizleyin. Geçiyor temizleme sonrasi. Benim 2-3 temizlemeden bitmisti ama erken müdahale etmiştim. Umarım ilerlememistir sizinki
Senatktk Merhaba benimde bebeğimde var kayınvalidem karbonatla temizliyor ağzının içini ama sonra tekrar oluyor doktora soracağım bende
Mantarsoteee17 Karbonatlı su ile temiz bir bez ile ağzını güzelce sil. Sonra Mikostatin sür. Biberonu da her defasında güzelce kaynat yıka. Ben öyle kurtuldum. Eğer emzik emiyorsa sürekli yıka kaynat öyle ver.
Redeva Belki sadece mama kalıntısı oluyordur ağzını kendisi iyi temizleyemediği için. Dr görmeden bir şey yapmayın derim o aydaki bebeğe karbonatın iyi gelip gelmeyeceğine dr karar versin. Beslenmesinde bir problem yoksa belki de geçici bir şeydir.