Show_must_go_on EcrinMasal29 Bir tanıdığımın oğlu ilk üstleri çıkardı. Benim kızımda 2 alttan sonra 2 üst köpek dişini patlatıyor ucu çıkmış çok hafif dha önler çıkmadan nasıl oldu anlamadım
Seymapala EcrinMasal29 bizde şuan üst 2 diş çıkarmaya çalışıyoruz ama mahvoldu yavrum ateşten çok huysuz sizin nasıl geçiyor bu dönem
ikicocukcokcocuk EcrinMasal29 üst değil de ilk alt yan tarafı çıkardı sonra alt ortayı sonra üstü çıkardı doktorumuz normal demişti
EcrinMasal29 Elifmm valla canım bende sanırım üstte cıkacakndıye şaşırdım herkes diyor önce alt çıkar kafama takıldı
EcrinMasal29 Seymapala bızım üst yanlar kopek düşleri çok kabarmış ve ıstah yok yemek ıstemıyor ağlıyor yerken acaba dişten mı yemek ıstemıyor onu anlamadım bende
Seymapala EcrinMasal29 benimki patlatmış üst ten 3 gündür çok ateşli düşmüyor kolay kolay yemek yemiyor aşırı derecede iştahsız huysuz herşeye ağlıyor 😔
EcrinMasal29 Seymapala peki yemek yerken yanı benımkı mama yıyor ve mamayı yerken ağlıyor kafasını geriye atıyor acaba dişten mı yoksa refluden mı onu anlayamadım