Burcumus01 Kızım bugün 4 aylık oldu sağlık ocağından aradılar 5li karma aşı ve başka bir aşı daha söylediler yan etkileri yaşayan var mı ? İnternetten araştırdım ama kötü bir haber gördüm aşıdan 2 saat sonra bir bebeğin öldüğünü okudum içime kurt düştü 😔
Beri_34 Burcumus01 siz yazınca habere baktım çok kötü bir durum ya Allah sabır versin ailesine. Oglum 1 ay önce oldu normal aşı yan etkisi oldu ateş huysuzluk gibi
Burcumus01 Beri_34 amiin inşallah 🙏🏻 ateşi için calpol mu verdiniz peki sadece . Gitmeden önce vermeli miyim ilaçtan?
Sevensevilen Burcumus01 bizim doktorumuz aşıdan önce calpol verdirmiyor . Benim bebeğimde ateş ve ağrı olmuştu ııııı diye inlemişti.sizin geceniz rahat geçer inşallah
Yasemin38 Burcumus01 aşı öncesinde verilmesi önerilmiyor canım . Hiç bir sıkıntı yaşamamıştık çok şükür aşı sonrasında. Okuduğun yazıda aşı kaynaklı değlde muhtemelen başka bir sebeptendir
Burcumus01 Yasemin38 tamam bende ateşi çıkarsa vereyim o halde teşekkür ederim 🙏🏻 inşallah sıkıntısız geçer bizim de ❤️
Yasemin38 Burcumus01 rica ederim,ateş aşırı huysuzluk huzursuzluk gibi durumlarda verebilirsin canım. İnşaAllah sıkıntısız geçer merak etme 😊