Sadeturkkahvesi Merhaba çorlu önerlerde oturan var mı?? Oraya taşınmayı düşünüyoruzda orada yakın kreş oyun grubu spor salonu vs var mı ?
Kupelikiz_1 Sadeturkkahvesi ben çorluda doğdum büyüdüm evlenip başka şehire geldim. Öner’ler eskiden köydü Çorlu çok geliştiği için çorluya bağlandı ve mahalle oldu. Emlak konutları diye bi muhitle bağlandı muhakkak vardır kreş
Balkelebegi Sadeturkkahvesi benim ailem orada☺️ ama pek bilgim yok kreş vs. Güzel havası temiz sakin bir mahalle
girl50 Öner’ler Mah. Cok güzel eşim orda karakolda çalışıyordu yazlık cok fazla olduğu ıcın hırsızlık olayı coktu.. ama gerçekten bırdaha olucak olsa Öner’ler de yasamak ısterımx sizin oraya taşınma nedeniniz özel değilse öğrenebilirmiyim
Kupelikiz_1 Sadeturkkahvesi süper bahtınız açık olsun canım memleketim burnumda tütüyor büyüdüğüm yer 🌸
Sadeturkkahvesi Balkelebegi haftaya bizde yüksek ihtimalle eşyaları taşıycaz ama tam taşınıp yerleşmemiz biraz zaman alır sanırım 😀 oralar temizlik şirketi varmı bildiğiniz ev inşaat pisliğide
ipekasyamomy Sadeturkkahvesi merhabalar bizde İstanbul’dan Çorlu’ya taşınmayı düşünüyoruz kurulu düzeni bozup. Ama bı yandan tedirginim. Siz tasindiniz mi acaba alisabilidniz mi ☺️ biz yenice taraflarina bakıyoruz daha önce hiç gelmedim bu hafta gelip gezicez. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Siz tecrübe eden biri olarak yazarsanız bana çok sevinirim ☺️
Tamomoz Kupelikiz_1 ben de Tekirdağ’dan Çorlu’ya geldim ama buraya bir türlü alisamadim 3 sene olacak. Tekirdağ merkezin yerini tutmuyor