Sevdakaya Kızlar bu durumu yaşayan var mı. Tek böbreği diğerine göre küçük idrar yollarında da enfelsiyonu varmış ne yapıcam hiç bilmiyorum 😓
_kizimveannesi29 Sevdakaya acaba idrar yolları enfeksiyonu olduğundan öyle olmuş olabilir mi? Bizim doktorumuz böyle bir seyin olabileceğini söylemişti
Sevdakaya _kizimveannesi29 olabilir yarın doktora götürücem. Doğuştan kulağında küçük iki tane eti var böbrekle alakalı olabilir dediler o gün bugündür böbreğin biri küçük. Arada biraz büyüyor sonra tekrar küçülüyor. Bu enfeksiyonu Nasıl kapıyor bu çocuk anlamıyorum
_kizimveannesi29 Sevdakaya çocuklar çok çabuk kaparmiş idrar yolu enfeksiyonu. Doktor çok dikkat edin demişti. Hatta bu dönemde sebepsiz ateşi olursa idrarda koku olursa hemen idrar verin demişti
Sevdakaya _kizimveannesi29 ben hiç öyle durduk yere ateşlendiği görmedim oğlumun. O yüzden bana da idrar yolu enfeksiyonu geçirdi mi diye sordu bilmiyorum dedim. Ama bu böbrek olayına çok takıldım baaşka ni test istediler şimdi. İlaçlı idrar testiymiş. İşimiz çok zor yani