BuzluLatte Kız başka türlü posta girdiğiniz yok.😂 Hakkınızı helal edin 🌸3 gündür sidefer demir damlası kullanıyoruz. Kızım aşırı huysuz gece defalarca uyanıyor sürekli ağlıyor ıkınıyor gibi ses çıkarıyor. Var mi bu damlayı kullanipta farklı etkiler gören?
pasaklisinkukuli BuzluLatte cevap yazmama nedenim ocean kullanıyorum fikrim yok ve evet başlıktan geldim
pasaklisinkukuli pasaklisinkukuli BuzluLatte hee ama kan ilaçları bünye alışana kadar kabız yapıyo bizim beş gün kaka yapamadı ilk başladığımızda sonra düzeldi durum
BuzluLatte seboss35 3 kere kullandık 3 gündür fenayiz anlamadım damladan mı yarın vermeyip bı deneyeceğim
Bebetonunannesi16 seboss35 bestiron al hram yan etki olmadı kullanıyoruz biz kabız falan kusma tertemiz sevdi hatta bebişim
BuzluLatte pasaklisinkukuli kabız değil rahat yapıyor tuvaletini ama değişik sesler çıkarıyor sürekli
Egiskom Damladan olduğunu sanmam. Belli bir dönem çoğu bebişte var bu dediğiniz. Benimde oğlum ıkınır gibi yapıp ağlıyordu geçti ama
BuzluLatte Egiskom ya tam 4. Ay atağı bitti dedik bu başladı atak takvimine bakıyorum güneşli haftalarda ama bide bize sorun