Kuzum11 Bebeğim her akşam 7-12 arası ağlıyor 1.ay9 günlük. Saati gelince emmek istiyor ama memeyi alıp ağlıyor siz ne yapıyorsunuz o sıra ne zmaan bitecek allahımm ya :(
gbayer1- Kuzum11 memede ağladığında genelde kaldırıp gazını çıkartıyorum sonra emmeye devam ediyo o şekilde yoksa tutmuyor memeyi
Yagmur35 Kuzum11 korkutmak gibi olmasın sizi her bebek farklıdır ama 4 ay kadar biz o sıkıntıyı çektik çok zorluydu süreç yıpratıcı ağlaması vs ama beyaz gürültü ise yaradı bizde karnına masajlar yapıyorduk sürekli
tekbasimabakiyorum Kuzum11 sakinleştirmeden meme teklif etmeyin, aç kalsa da teklif etmeyin. Meme reddine yol açıyor sonra. Ustunuzu çıkarın pilates topuna oturun, kucaginizda hafif hafif zıplayın, emzik kullanin. Loş oda olsun, hiç ses olmasın
ddeniz23 Şu an bende aynı durumdayım ne yapsam fayda etmiyor sadece bebek uyutucu diye uygulama var orda süpürge falan açıyorum ve dua ediyorum Allaha Allah sabır versin
Kuzum11 ddeniz23 zor bela bi 10 dk emzirdim , allahım yardımcımız olsun bende o uygulamayı kullanıyorum benimki akşam başlıyor 12 ye kdr böyle gün sayıyorum ya resmen günler geçince mutlu oluyorum 3 ay diyorlar inşallah düzelirler
tekbasimabakiyorum Kolik bebekler ağlama krizinde meme istemez, biberon da istemez. Bırakın üç saatten bir şey olmaz, sakinlesince emzirin.
Kubradt @"Kuzum11″benim kızım da öyleydi. Malesef sadece zamanla düzeldi. Şu an 4.5 aylık ve hala bazen huysuz.
ddeniz23 Kuzum11 benim ki ağlama krizi geçirip memeyi almıyor gazını çıkarıp sakinleştirp uyutuyorum bi yarım saat sonra emiyor o kadardan bir şet olmaz şuan 3 aylığa doğru gidiyoruz inşallah geçecek bugünlerde sağlık olsun inşallah 🤲🏻
Uykusuzzanne Kuzum11 ay çok kötü ya benim kızımda kolik bizimki 6-7 gibi başlayıp gece 2-3 e kadar ağlıyor ne yaparsan yap fayda etmiyor illa ağlanacak ne ilaçlar ne yöntemler denedim
Kuzum11 Uykusuzzanne evet işte vakti saati dolana kadar en sonunda yorgun düşüp uyuyorlar ben en cok aç kaldığı için üzülüyorum.
Cagmer Kuzum11 ben de aynı sorunu yaşıyordum kolik zannettim başlarda ama aslında düzensiz uykulardanmış uykularını düzene soktuğumda bu sorun kalktı. Yeterli uyku almıyor olabilir gündüz uykularını maksimum 2 saat tut canım.
Nil83 Benim kızım da öyleydi Önce sakinleştiriyordum oda oda geziyorduk evin içinde, sustuğunda tekrar deniyordum Sabır ve zaman