Peri95 Kızlar 2 yaşında bir kız yeğenim var ona bayramda bi hediye vermek istiyorum ama kıyafet falan olmasın istiyorum.. Oyuncak yada etkinlik yapabileceği birşeyler almak istiyorum.. 2 yaş anneleri bana bi fikir verin nelerden hoşlanır ne alabilirim?? ☺️
BirAlparslanAnnesi Peri95 yükselen zekanın sayfasında inanılmaz güzel şeyler var bakabilirsin 🌸 yada lego serisinden ona uygun olanı alabilirsin
Bebegimm1 Peri95 yaz geliyor eğer sık dışarı çıkan biriyse dışarda vakit geçirmek için bir şeyler olabilir mesela scooter yada bisiklet eğer balkonu varsa havuz içine toplar falanda olabilir benmki etkinlik falan sevmedği için o yaşta genelde oyuncaklar hoşuna gidiyor birde boyama yapmayı falanda sever aklımdayken mutfak lavabosu var her gün çıkarsam oynar suya bayılıyo
Atesbebek Cırt cırtlı etkinlik kitabı var o olabilir . Yükselen zeka nin sayfasından bakabilirsiniz. Bide oradamiydi bilemiyorum ama sticker kitabı var defalarca yapıştırılıp sökülebilir şekilde. eğlenceli olabilir .
Peri95 Atesbebek @BirAlparslanAnnesi evet o adrese baktım şimdi çok güzel şeyler var tavsiye için teşekkür ederim ya ordan bi kitap yada lego alıcam sanırım ☺️
egeninanns Peri95 bize oğluma doğum günü için kitap geldi 20 30 tane 🥰 tüm hediyeler unuttu hala en kıymetlisi o kitapları . Seviyorsa tabi
MelikeElifDuru Peri95 dikkat güçlendirme setleri var benim çok hoşuma gidiyor. Yeğenim daha 1 yaşında biraz daha büyüsün ondan almayı düşünüyorum 🌸
Aselllll Peri95 canım benım kızım 2 bucuk yasında cocuk akedemısınden kıtapnsetınaldık cpk sevıyor ve taşlı yapıskanlınolmadıgı ıcın eskimiyor hemen